MENINGER: Magne Djuvik
Konservativt

Det er synd vi har politikere og en varaordfører som synes det er greit at politikerne ikke vil kutte i godtgjørelsen sin

MENINGER: I leserinnlegg innleder varaordfører Ulf Erik Knudsen med «vi velter oss ikke i luksus». Det, varaordører, er det vel ingen grunn til at dere skal gjøre. At du legger skylden på alle andre når det gjelder økonomi, løser ingen av problemene kommunen har.

Før valget i fjor var det ute på høring et forslag om økning av politikerne sin godtgjørelse. Konservativt kom med sitt innspill. Etter bråk i media var økningen mindre enn opprinnelig foreslått. Vi foreslo å redusere, ikke øke politikerne sine godtgjørelser. Bakgrunnen for det var nettopp Drammen Kommune sin økonomi. Om jeg ikke husker feil så var Frp en del av flertallet som gikk inn for å øke politikerne sin betaling.

Det er synd vi har politikere og en varaordfører som synes det er greit at politikerne ikke vil kutte i godtgjørelsen sin. Samtidig som det vert kuttet i skole, barnehage, sfo og tilbudet til eldre.

Jeg har vært medlem av et Kommunestyre der møtegodtgjørelsen ble satt til kr 1. Ordfører gikk ned i lønn. Årsaken var en krevende økonomisk situasjon i kommunen. Dette for å vise at vi som politikere og skal bidra.

Å bli valt til medlem av Kommunestyret er en stor tillitserklæring. Å bruke den tilliten til egen vinning er ikke bra.

Av
Magne Djuvik
Leder Konservativt Drammen.
Stortingskandidat Konservativt Buskerud

Powered by Labrador CMS