ANNONSE

Ledige stillinger

Her lyses ut ledige stillinger i Drammen Live24 - både innen redaksjonen og markedsavdelingen.


Om Drammen Live24:
Drammen Live24 er en uavhengig eid, selvstendig og lokal, nyhetsbasert nettavis uten innholdsbetaling etablert i 2015. DRM24 har cirka 170.000 månedlige lesere og 30.000 følgere i sosiale medier. Nettavisen har et nedslagsfelt på omlag 200.000 innbyggere, og dekker kommunene Drammen, Lier, Øvre og Nedre Eiker, Sande og Svelvik, Røyken og Hurum. 

VI SØKER JOURNALIST/FRONTSJEF (VIKARIAT 12 MND):

Drammensområdets største nettavis uten innholdsbetaling søker journalist med frontsjef-ansvar for DRM24.no til et fulltidsvikariat fra 1. juni 2019 til 1. juni 2020 - med mulighet for forlengelse.

Vi er på utkikk etter en allsidig og språksikker journalist med pågangsmot og redaksjonell erfaring. Du må ha god forståelse for presseetikk og trives med hektiske arbeidsdager og mange baller i lufta. Du må disponere bil, og det er en stor fordel om du er lokalkjent i drammensområdet.

Vi kan tilby en morsom og variert arbeidsdag i en liten, men livlig redaksjon og moderne lokaler sentralt i et av landets mest spennende byområder. DRM24 har i dag fem ansatte, og kan vise til solid utvikling siden oppstarten i 2015.

Nyhetsmessig kjemper DRM24.no om nyhetene med både lokale konkurrenter og riksmediene. Vi tar mål av oss til å være først med det siste innenfor vår redaksjonelle innholdsstrategi – 24 timer i døgnet, hele året.

Stillingsbeskrivelse:

Hovedansvar for planlegging, presentasjon, publisering og prioritering av redaksjonelt innhold på DRM24.no, samt produksjon av egne saker, løpende nyhetsovervåkning og kommunikasjon med tipsere, lesere og kilder.

Stillingen vil hovedsakelig innebære dagtidsjobbing, men noe turnusjobbing på kveldstid og i helger må også påregnes.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Du må ha nyhetsteft og være interessert i å jobbe frem de gode historiene.
• Du bør ha erfaring fra deskarbeid eller som skrivende reporter. Har du tillegg kompetanse på foto/video og etterbehandling av dette er det et stort pluss.
• Det er en fordel om du har et allsidig interessefelt og kan håndtere mange ulike stoffområder og journalistiske sjangere.
• Du må ha god kjennskap til de ulike sosiale medienes egenart og publisering av innhold i disse.
• Høyere utdanning innen journalistikk er en fordel, men erfaring kan kompensere.
• Førerkort og egen bil er et krav.

Personlige egenskaper:

• Du bør være utadvent og løsningsorientert, og kunne håndtere en tempofylt arbeidshverdag med mange parallelle arbeidsoppgaver på en ryddig og effektiv måte uten å miste fokus.
• Nøyaktig, nysgjerrig og pliktoppfyllende.
• Å være selvgående er like viktig som å kunne jobbe godt i team.
• Du bør dessuten ha god kjennskap til drammensområdet, både geografisk og samfunnsmessig.


Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, med lønn etter avtale.

Søknadsfrist: Snarest! Søkere vurderes fortløpende.

For spørsmål, kontakt redaktør Alexander Jansen på eller 975 20 675. Søknad med CV sendes til .

 

VI SØKER FREELANCERE:


Utover faste stillinger er DRM24 alltid interessert i å tilknytte oss flinke freelancere. Vi kan tilby standardiserte freelancekontrakter med konkurransedyktige betingelser.

Er du over 18 år, disponerer egen bil, er effektiv og selvgående, kan du få mye jobb hos oss. Det kan være alt fra enkeltoppdrag til vakter på desken. Vi er spesielt interessert i de som:

- Er allsidige og kan dekke et bredt spekter av stoffområder.
- Behersker både stillbilder og video tilfredsstillende, og samtidig har en god penn.
- Har god kjennskap til drammensområdet.
- Kan jobbe kvelder og helger
- Er initiativrike og kreative.

Er du interessert i en spennende og gøyal jobb bijobb? Ta kontakt på !