Helgheim på topp på Buskerud Frp's endelige liste

Jon Helgheim er foreslått på topp for Buskerud FrP når nominasjonskomiteen nå har levert sitt endelige listeforslag til stortingsvalget neste år. Morten Wold foreslås på 2. plass, mens Morgan Langfeldt er foreslått på 3. plass.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: – Jeg tror Helgheim og Wold vil bli en utrolig god duo på topp for Buskerud FrP, sier nominasjonskomiteens leder, Knut Myrvold.

Buskerud FrP skal velge sine kandidater til neste års stortingsvalg den 26. oktober, hvor lokallagene og FpU samles til partiets nominasjonsmøte.

Lokallag og medlemmer har fått mulighet til å sende inn sine innspill og disse er i stor grad vektlagt i innstillingen fra komiteen. Lokallagene har mulighet til å fremme alternative forslag før nominasjonsmøtet dersom de ønsker endringer på listen.

– Helgheim er en svært dyktig politiker som gjorde en veldig god jobb for oss på Stortinget i forrige periode. I tiden etter har han jobbet som kommunikasjonssjef for stortingsgruppen. Helgheim er en populær politiker som har god politisk teft og et brennende engasjement for å gjøre landet vårt til et bedre sted å bo i, sier Knut Myrvold.

Bak Jon Helgheim foreslår nominasjonskomiteen at Morten Wold fra Modum velges.

– Wold er en erfaren politiker med mange år bak seg på Stortinget. Han sitter i presidentskapet på Stortinget og er nå Stortingets tredje visepresident. Wold har bakgrunn som journalist og brenner for en enklere hverdag for folk flest med lavere skatter og avgifter, forenkling og avbyråkratisering, sier Myrvold.

Powered by Labrador CMS