Flere trafikkuhell i ettermiddagstimene

Syklist kjørte på tre, bil kjørte på ambulanse og trafikklys skapte kaos.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN/LIER: Nødetatene rykket ut til flere forhold i drammensområdet mandag ettermiddag som satte sitt preg på trafikkavviklingen.

I Rosenkrantzgata kjørte en bil inn i en ambulanse i krysset Hotvetveien. Hendelsen førte til mye kø som følge av manuell dirigering på stedet, men ingen personskader. Det var også ifølge politiet en pasient i ambulansen. Hendelsen skal ha skjedd i lav hastighet i forbindelse med saktegående kø, og partene ordnet opp med skademelding.

På FV282 Ringeriksveien i Lier rykket også nødetatene ut etter melding om en syklist som skal ha kjørt på et tre som hadde blåst ned og sperret fylkesveien. Treet ble etter hvert fjernet og syklisten i 50-åra ivaretatt av ambulanse.

I sammetidsrom i ettermiddagsrushet skapte lyskrysset i Bjørnstjerne Bjørnsons gate/Telthusgata kaos fordi det stod i gulblink. Situasjonen skal ha etter hvert ha blitt utbedret av entreprenør, og det er ifølge politiet ikke meldt om trafikkuhell. Det er forøvrig ikke første gangen det samme lyskrysset går i vrangløs.

Powered by Labrador CMS