Stortap for Godset mot Viking

Tapte 5-2 i Stavanger.

Publisert Sist oppdatert

STAVANGER: Etter et fortjent tap og null poeng greide ikke Strømsgodset å utnytte momentet etter hjemmeseieren mot Lillestrøm, og vil få en tøff oppgave også i neste hjemmekamp mot serieleder Bodø/Glimt.

Godset hang en stund med på notene mot Viking, etter at hjemmelaget tok en tidlig ledelse utliknet Strømsgodset før halvtimen var spilt. Viking fikk den viktige 2-1-scoringen på straffe like før pause, og etter hvilen sørget Viking for både 3-1 og 4-1 før halvspilt omgang.

Jonas Therkelsen sørget for 4-2-redusering etter Elias Hoff Melkersens scoring i første omgang, bare for å se at Viking økte ytterligere til 5-2.

Strømsgodset plasserer seg med det på en tiendeplass på tabellen etter helgas runde: