AVTALE: Jonas Torrissen Therkelsen (19) har tatt steget på A-laget den siste tiden, og er nå belønnet med proffkontrakt ut 2024-sesongen av Jostein Flo i Strømsgodset.

Lokalt talent signerte proffkontrakt for SIF

Debuterte for A-laget forrige helg - nå blir det trolig mer spill på eliteserienivå for 19-åringen.

Publisert

DRAMMEN: Therkelsen har spilt 16 kamper og scoret fem mål for et opprykksjagende Team SIF, og midtbanespilleren gjorde seg ikke bort i debuten mot Vålerenga, hvor han fikk en hel omgang.

19-åringen er den fjerde spilleren fra egen utviklingsavdeling som har skrevet sin første proffkontrakt denne sesongen, og er et bevis på at det stadig kommer nye unggutter opp fra de yngre rekkene som kan bite fra seg på A-laget.

Leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo roser både arbeidet som gjøres i utviklingsavdelingen og fremgangen Jonas Therkelsen har vist den siste tiden.

- Jonas har hatt en fin utvikling og tatt steg den siste tiden, og har nå virkelig meldt seg på i forbindelse med A-laget. Han har levert gode prestasjoner både for Team SIF og for juniorlaget, og hadde et flott innhopp mot Vålerenga da han fikk muligheten i Eliteserien, sier Flo til klubbnettstedet, Godset.no.

Powered by Labrador CMS