Sondre Fosnæss Hanssen feiret sitt eneste eliteserie-mål foran Godsetunionen mot Sandefjord i fjor.

Fossnæss Hanssen ferdig i Godset

23-åringen fra Gulskogen klar for Levanger etter fem år i klubben.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Sondre Fosnæss Hanssen har vært i Strømsgodset hele livet, og fra 14-åring som del av toppfotballen i klubben og har 44 A-kamper og en scoring for SIF.

- Kontrakten hans med Strømsgodset utløp i slutten av august, noen dager før overgangsvinduet stengte. I tiden før og etter har klubben og Sondre samarbeidet om å finne en klubb hvor han kan få den stabiliteten han trenger for å ta de neste stegene i sin karriere, uttaler Godset på sine hjemmesider.

Nå er det klart at midtstopperen fortsetter karrieren i OBOS-ligaen og Levanger, der han gjenforenes med Morten Sætra - en annen Gulskogen-gutt, skriver Strømsgodset.

Leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo uttaler at 23-åringen trenger mer spilletid og stabilitet enn han kan få i Godset akkurat nå.

- Sondre er en lokal spiller vi har lagt mye i potten for. En stund var han fast på laget, men han har vært uheldig med skader og sykdom. Samtidig som vi har styrket laget rundt han er han inne i en fase av karrieren hvor det er viktig for ham å spille kamper.

Powered by Labrador CMS