WORKSHOP: Hiphop-artisten Kaveh varmet opp med fansen på ungdomsklubben Neon.

Varmet opp til Blåkkfestivalen med Kaveh

Ungdommene på Fjell tyvstartet Blåkkfestivalen. Torsdag fikk de besøk av rapperen Kaveh.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Spesielt for festivalen er nemlig at den også byr på unike møter med artistene som opptrer. Ungdom i Drammen og omegn får være med på gratis workshops gjennom uka før festivalen, hvor de kan møte og lære av de beste på feltet.

Torsdag var det det trekkplasteret Kaveh som besøkte Fjell, og et tyvetalls ungdommer fikk to timer med inspirasjon fra hiphop-artisten. 

- Dette blir andre gang jeg er på Blåkkfestivalen, og det er kult at så mange ungdommer engasjerer seg. Gjennom workshopen får jeg et nærmere forhold til fansen. Dette er givende også for meg, uttaler Kaveh til DRM24.

- Det er minst en rappestjerne her!

De andre dagene denne uka har Dansecrewet Cre-8, Maria Karlsen (Awsomnia), DJ Konkret og Unge Ferrari også besøkt ungdomsklubben Neon på Fjell med workshops. 

Bydelsdag og konserter

For fjerde året på rad arrangeres ungdomsfestivalen Blåkkfestivalen på Fjell samme dag som bydelsdagen.

Festivalen dyrker kulturuttrykkene hiphop og urban kultur, og det er ungdommer fra Fjell og Drammen som selv skaper innholdet og arrangerer festivalen i samarbeid med Interkultur i Drammen kommune.

På Neon Fjell aktivitetshus har Blåkkfestivalens ungdomsstyre i løpet av året kommet frem til program, de har tenkt ut tøffe festivalaktiviteter, laget plakater og jobbet med markedsføringen.

Nå står en rik artistrekke klare for å innta scenen lørdag fra klokken 17.00 - blant dem hiphop-kometen Unge Ferrari. I tillegg blir det live grafitti, skating, breaking og mye mer på området fra klokken 15.00. 

Disse opptrer på Blåkkfestivalen: Unge Ferrari, Kaveh, Arshad Maimouni, Awale, Change, OMVR, Cezinando, Turab, AWESOMNIA, Cre-8 Dance Crew (Norway), GameKingz G.K, Square1, OG YAllAH, We Are 1 crew.

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

Han mener å ha sett potensiale i flere av ungdommene som deltok.
PÅ WORKSHOP: Ungdommene på Fjell torsdag, med Kaveh i midten.
Powered by Labrador CMS