GJØR JOHNNY CASH: «The Boys named Sue» består av Vegard Holmen (gitar og vokal), Marianne Jagland Kjeldsen (vokal og perk), Eivind Steen (trommer), Tor Erik Fredheim (gitar og vokal) og Erik Slettenes (kontrabass).

Tributeband markerer Johnny Cash-jubileum med fengselskonsert

Det lokale tributebandet «The Boys named Sue» legger ut på turné i anledning 60-årsjubileet for singelen «Walk the Line».

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN / RØYKEN: Og turnépremieren for det drammensbaserte bandet går av stabelen allerede denne helga, nærmere bestemt lørdag kveld på «The Pipe» i Slemmestad. 

De fem dedikerte musikerne som utgjør «The Boys named Sue» har spesialisert seg på å tolke låtene til den amerikanske countrylegenden, og hyller Johnny Cash med autentiske og rocka versjoner av låter fra hele den 46 år lange karrieren.

Spiller for innsatte

Den ti konserter lange turnéen avsluttes i Ringerike fengsel 1. mai, hvor tributebandet spiller opp til dans for de innsatte i vaskekte Johnny Cash-ånd. Og det på 60-årsdagen for utgivelsen av singelen «Walk The Line»!

- Vi gleder oss stort til å markere jubileet med denne opplagte referansen til originalen, og å spille for et publikum med møteplikt, forteller gjengen. 

Bandet skrur opp rockabilly-faktoren et par ekstra hakk, og lover en aften med masse jubel og allsang for alle Cash-fans på konsertene.

Kjente slagere

I reportoaret finner vi hits som Ring of Fire, I Walk The Line, It ain't me, Get Rhytm, Jackson, Cocaine Blues, Folsom Prison Blues og mange fler. Bandet har rykte på seg for å levere liveopptredener det svinger av.

- Du skal få følelsen av å være i et svett konsertlokale i Nashville tilbake på 50-tallet, uttaler bandet, som også etterstreber å kopiere originalbandet i bekledning og fremtoning på scenen.

«The Boys named Sue» består av unge, men erfarne musikere med erfaring fra band som Fortunate Sons, Shoot the Breeze, Justin Case, Lucky Lips og Høstrevyen.

Se video fra liveopptreden med bandet på Buddy i Drammen her:

Her er turnelista for våren 2016:

05 Mar - The Pipe - Irish pub, Slemmestad
12 Mar - Bellman pub, Notodden
25 Mar - Sjøboden Live Scene, Mandal (langfredag)
26 Mar - Håndverkeren, Kristiansand (påskeaften)
08 Apr - Quality Hotel Vøringfoss 
09 Apr - TBA
22 Apr - Privat Café & Bar, Kongsberg
23 Apr - YesYes Bar Årnes
30 Apr - Sanden Hotell AS, Hokksund
01 Mai - Ringerike Fengsel

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

LAGER SHOW: Marianne Jagland Kjeldsen (t.v.) og Vegard Holmen som henholdsvis June Carter og Johnny Cash. FOTO: CHARLENE GAHAN
Powered by Labrador CMS