SE BILDER: Hjemmetap for Molde

NEDE FOR TELLING: Strømsgodset gikk på nytt nederlag - denne gang på eget gress.

Krisen fortsetter for Godset

Det ble nytt poengtap for Strømsgodset lørdag, denne gangen attpåtil på hjemmebane med 2-0-seier til gjestene.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Dermed sakker Strømsgodset ytterligere akterut i medaljekampen, i det som var hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsens comeback-kamp etter sin andre sykmeldingsperiode i sommer.

Nå har også moldenserne passert SIF, som før søndagens matcher ligger på syvende plass i Tippeligaen.

- Vi har en del sjanser men i dag ville ikke ballen inn. Det er tungt, det er ikke ofte vi taper på Marienlyst. Den er hard å svelge. Vi er nede i en liten dal, og den må vi jobbe hardt for å komme ut av, sa hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen etter kampen til Godset-TV.

Publikum er heller ikke på Godsets side om dagen. Under Elvefestival-matchen som vanligvis fremstår som en fullsatt fotballfest på Marienlyst hadde kun 6783 tilskuere møtt frem for å støtte de blå.

Se bildegalleri fra kampen under:


...
ALLE FOTO: NILS J. MAUDAL

Under til pause

Molde tok ledelsen allerede etter 32 minutter ved Harmeet Singh på straffe, før de doblet etter 60 minutter ved Bjørn Bergmann Sigurdarsson.

Mens både Kristoffer Tokstad og Eirik Ulland Andersen debuterte for Godset mot Molde, mens Marcus Pedersen, Tommy Høiland og Francisco Junior stod over grunnet karantene. 

Neste seriekamp er borte mot Vålerenga på Ullevaal - og Deila på tribunen.

SE BILDEGALLERI: Disse var på Godsetkampen

SIFs lag (4-3-3): Espen Bugge Pettersen - Lars Vilsvik, Jakob Glesnes, Marius Høibråten, Mounir Hamoud - Nana Boateng, Mohammed Abu, Mathias Gjerstrøm - Øyvind Storflor, Kristoffer Tokstad, Jonathan Parr

Innbyttere: Martin Rønning Ovenstad for Mathias Gjerstrøm (45'), Eirik Ulland Andersen for Øyvind Storflor (62'), Petter Vaagan Moen for Nana Boateng (67')

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

DEBUTANT: Kristoffer Tokstad kom til et par store sjanser i starten av kampen, men uten nettkjenning.FOTO: NILS J. MAUDAL
Powered by Labrador CMS