Utvist etter basketak mellom egne spillere

SPESIELT: Haris Hajradinović dyttet sin egen keeper Per Kristian Bråtveit i ansiktet etter å ha forårsaket straffe.

Haugesund fikk to utvist i Godset-triumf

Haugesund greide noe så sjeldent som å få sin andre mann utvist med direkte rødt kort etter et basketak mellom egne spillere.

DRAMMEN: Det var rene «kortbonanzaen» på Marienlyst i den TV-sendte kampen mellom Strømsgodset og Haugesund, som endte 2-0 til hjemmelaget.

Det ble nemlig de usportslige episodene som nok en gang stjal oppmerksomheten på Marienlyst, hvor kortene til dommer Ken Henry Johnsen satt svært løst i brystlomma.

Totalt ble det delt ut to røde og syv gule kort i det som tidvis var rene heksegryta på Gamle Gress.

Utvist etter klammeri med egen keeper

Først ble Filip Kiss utvist etter to gule kort grunnet to stygge taklinger i 1. omgang.

Da Haris Hajradinović forårsaket straffespark til Strømsgodset i det 81. minutt sa Haugesund-keeper Per Kristian Bråtveit sin klare mening til forsvarsspilleren.

Hajradinović svarte med å skyve vekk ansiktet til keeperen med hånda på ufint vis. Etter litt betenkningstid valgte dommeren å gi Hajradinović det røde kortet.

FKH-keeperen forklarte at han reagerte på at Hajradinović laget straffespark når laget allerede hadde fått en mann utvist.

- Det var en spontanreaksjon, og man mister litt koken. Det er sånn som skjer, sa keeper Bråtveit til TV-kanalen etter den bisarre situasjonen.

Misset straffen

Det hører også med til historien at straffesparket egentlig ikke skulle vært straffe, da Martin Rønning Ovenstad ble felt like utenfor 16-meteren.

Haugesund-keeperen reddet imidlertid straffesparket til Tommy Høiland, og dermed ebbet kampen ut i 2-0 etter mål fra henholdsvis Nana Boateng i første omgang og Martin Rønning Ovenstad i andre omgang.

2-0-kampen er forøvrig Strømsgodsets første seier for sesongen, i kveld foran 6.095 tilskuere på en søkkvåt Marienlyst Stadion.

PS! Marcus Pedersen, Martin Rønning Ovenstad og Tommy Høiland fikk gule kort på Strømsgodset etter dommerprotester og å sparke bort ballen etter dommeren hadde blåst.

Se bildegalleri fra matchen her:

...

Se publikumsbilder her:

...

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

- Han begynte å rope til meg, og jeg bare dyttet han vekk. Det var ikke noe spesielt med det. Jeg var overrasket over å få det røde kortet, sa Hajradinović til TV2 etter kampen.
Hjemmelaget var totalt overlegne i 1. omgang, mens 2. omgang overraskende nok ble mer jevnspilt til tross for Haugesunds ti mann.