SENDTE GODSET I FØRINGEN: Marcus Pedersen scoret 2-1-målet for Godset og står med det oppført med fire scoringer hittil i sesongen.

Godset serieleder på hjemmepoeng

Strømsgodset vant til slutt komfortabelt 3-1 over Lillestrøm på Marienlyst lørdag, og er med det seriens beste hjemmelag.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Etter scoringer fra Tokmac Nguen, Marcus Pedersen og Tommy Høiland kunne Strømsgodset innta en foreløpig fjerdeplass på tabellen, kun to poeng bak serieleder Rosenborg med 19 poeng før søndagens kamper.

På hjemmebane er imidlertid Godset helt på topp - 13 av klubbens 17 poeng har hittil kommet på hjemmebane. Nummer to er Rosenborg med 12 poeng.

Samtidig har Marcus Pedersen, som startet dagens kamp, for alvor meldt seg på i kampen om å bli tippeligaens toppscorer med fire nettkjenninger så langt. 

SE BILDEGALLERI: Disse var på Godsetkampen

Hedret heltene

Det ble forøvrig en minneverdig forestilling på Marienlyst lørdag, da det legendariske SIF-laget fra 1970 entret gressmatta i pausen.

Før kampen hadde SIF-legenden Steinar Pettersen blitt hedret med avduking av statue foran stadion, og med seg hadde han lagkameratene fra storhetstiden på slutten av 60- og begynnelsen av 70-tallet.

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

TØFFE TAK: Marcus Pedersen fikk mange tøffe dueller mot Frode Kippe og co. 
FOTO: NILS J. MAUDAL
Powered by Labrador CMS