Aksjonsgruppene fra blant annet Danvik og Vestbygda lot seg ikke be to ganger da NRK gikk på direkten i Drammen lørdag kveld, og ble godt synlige på sendingen fra «Alle mot 1».

Skoledemonstranter «kuppet» NRK­-show i beste sendetid

Kombinasjonen markeringsbehov og riksdekkende TV lokket omlag 1.000 drammensere opp av sofaen og ut i striregnet på Ørenbanen lørdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: At engasjerte foreldre og aksjonsgrupper benytter enhver anledning til å skape oppmerksomhet rundt skolenedleggelsene ble tydelig da familieprogrammet «Alle mot 1» besøkte Drammen og Ørenbanen lørdag kveld.

NRK's programledere oppfordret folk til å ta med seg hermetikkbokser og komme til banen for et av sine eksperimenter i beste sendetid, men fikk antagelig vel så mange plakater med slagord som de fikk hermetikkbokser. 

Totalvekten som ble tippet på forhånd var også over det dobbelte av hva de omlag 1.000 fremmøtte greide å få med seg av hermetikk, men for mange var det nok også bannere og budskap som veide tyngst - utifra innsatsen som ble lagt ned for synligheten bak NRK's kamerateam å dømme.

Mest vellykket ble det nok for Danvik og Vestbygda, som med store og mange bannere stilte mannsterke opp. Tilstede var også Rødskog og Skoger, om enn med en litt lavere profil. 

SE BILDER:

Powered by Labrador CMS