Nordmenn synes dette er viktigst på ferie

Hele 33 % av nordmenn synes muligheter for total avslapning og hvile er viktigst, når de bestiller sin neste utenlandsferie. 

Publisert Sist oppdatert

NORGE: Det viser en undersøkelse Kantar Media har gjennomført for TUI. 57 % av nordmennene velger en utenlandsferie de neste 12 månedene , og da er det viktig at reisemålet kan by på:

  1. Mest mulig avslapning og hvile (33%)
  2. Et reisemål som ikke "alle andre" velger (17%)
  3. Reisemål hvor man kan unne seg luksus og opplevelser (15%)

Liker luksus 

–Det virker som om nordmenn ikke så lett lar seg påvirke av flyktige trender på Tik Tok og andre sosiale medier. Sommeren er til for å slappe mest mulig av, gjerne på en strand i Hellas eller Spania, men med mulighet for litt ekstra luksus, sier kommunikasjonsjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen. 

Sug etter restplasser

Den mest populære måneden å reise til utlandet på er akkurat nå, nemlig juli. Dette kombinert med mye regn, spesielt på Østlandet, har ført til et sug etter restplasser i juli.

– Det ustabile sommerværet fortsetter på Østlandet, så det er ekstra mange som kaster seg på en tur i siste liten. Norges-ferien er ikke like fristende, når regndråpene utkonkurrerer solstrålene. Det er fortsatt muligheter, men restplassene forsvinner rekordraskt, sier Mørk-Løwengreen. 

Mange om benet i høstferien

Men det er mange som planlegger å reise også i august, september og oktober. 12 % oppgir at de skal reise til utlandet i en av disse månedene.

– Dersom en ikke finner en passende restplass i sommer, er det lurt å sikre seg i høstferien. Det kommer garantert til å være ekstra mange om benet i år, og det er jo deilig å ha noe å se fram i mot, når overskyet er sommerens refreng, ikke "en solskinnsdag" avslutter Mørk-Løwengreen.

Powered by Labrador CMS