FLOM: Slik ser det ut fredag morgen etter at Drammenselva har flommet gjennom undergangen ved Shell og videre ned i jernbaneundergangen.

Oversvømmelse skaper trafikkaos

E134 retning Mjøndalen fra Drammen, Mjøndalsbrua (den nye), avkjøring fra E134 til Mjøndalen fra Steinberg og rundkjøringene på begge sider av jernbaneundergangen i trafikkmaskinen stengt grunnet flom.

Publisert Sist oppdatert

MJØNDALEN: Statens Vegvesen besluttet å stenge veiene forbi ved 06.30-tiden fredag morgen etter å ha vært på stedet og fulgt situasjonen i hele natt.

Undergangen har fylt seg svært fort opp med vann siden det begynte å flomme inn torsdag ettermiddag, og vannet vil bare øke inntil det får utjevnet seg på nivå med elva. Da er trolig midtrabatten i rundkjøringen under vann.

E134 fra Steinberg til Drammen er fortsatt åpen, men ikke avkjøringen til Mjøndalen. E134 fra Mjøndalen til Steinberg er også åpen inntil videre, men er altså stengt fra Drammen til Mjøndalen og fra Hokksund til Mjøndalen.

Situasjonen fører til svært lange og kronglete omkjøringer for alle som skal ut og inn av Mjøndalen via Drammensveien eller Mjøndalsbrua. Brakar opplyser dessuten at linje 52 er innstilt inntil videre som følge av situasjonen.

Omkjøring mellom Hokksund og Drammen er inntil videre FV283 og eventuelt Drammensveien via Ytterkollen.

Omkjøringen er forøvrig ventet å vedvare inntil Drammenselva synker. Statens Vegvesen opplyser til DRM24 at de har slått av pumpene på stedet fordi det ikke har noen effekt.

Under bilder fra like før rundkjøringene ble helt stengt:

E134, STEINBERG: Stengt i begge retninger grunner oversvømmelse, her fra natt til fredag.
Powered by Labrador CMS