Ni år gamle Oliver Olsen Strehlin fra Hokksund stiller i Norske Talenter.

Oliver fra Hokksund stiller i Norske Talenter

Ni år gamle Oliver Olsen Strehlin fra Røren i Hokksund går spennende tider i møte. Han skal nemlig delta i Norske Talenter på TV Norge. Årets sesong har premiere allerede 2. september og det er ikke usannsynlig at han er med allerede i første program.

Publisert Sist oppdatert

ØVRE EIKER: Det er som vanlig Solveig Kloppen som er programleder for Norske Talenter. Allerede nå kan du sikre deg en plass som publikum på audition-innspillingene. Der får du muligheten til å oppdage nye talenter sammen med dommerne.

På audition kommer talenter i alle aldre som både imponerer, overrasker og rører. Noen stikker av med gullknapp, mens andre blir X rett ut.

Oliver Olsen Strehlin er altså bare ni år og har akkurat begynt i 4. klasse på Røren skole i Hokksund. Ifølge en minst like spent mamma, er han en veldig opptatt av at alle rundt ha skal ha det bra, er omsorgsfull, har mange gode venner, spiller fotball og synger på fritiden.

– Skole er viktig for han, så der er han veldig god på å følge opp. Han er en jækla rå unge som ikke er redd for å skille seg ut, sier Kristin Strehlin til Eikernytt.no.

Ifølge mammaen elsker han sang og musikk. Det begynte når han var rundt ett år hvor han lærte seg alt om sabeltann og hans sanger. Og etter det ballet det på seg. Han elsker å opptre og gir virkelig jernet. Han begynner i Fiskum Barne- og Ungdomsteater nå og gleder seg veldig til det. I sommer har han vært med på sommerskole med Petter Anthon Nes, og det har virkelig gitt han vann på mølla. PAN har også bidratt med track på Norske Talenter. Han liker alt fra rock til Kate Gulbrandsen.

Premiere er på TV Norge og Max er 2. september.

Powered by Labrador CMS