NØYE PLANLAGT: Den økologiske sjokoladebaren på Strømsø har vært planlagt i lang tid. Nå ser den dagens lys.

Satser på plantebasert sjokoladebar i Drammen

Lørdag feirer Drammens første sjokoladebar «Criollo» åpning med næringsrik og økologisk snacks. Her kan du spise smakfulle søtsaker - uten sukker, melk og gluten.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Åpningen har allerede funnet sted, men den offisielle åpningsfesten tar plass i Tollbugata 4 lørdag 17. november klokken 11.

- Menyen er klar, og er stappfull av sunne, næringsrike og smakfulle kaker, sjokolade, snacks, is og mat, skriver sjokoladebaren på sine facebooksider.

Den økologiske sjokoladebaren Criollo har tatt navnet sitt fra kakaobønnen med samme navn, som ifølge ekspertene skal være den beste og mest eksklusive kakaobønnen i verden. 

Sunn sjokolade

Criollo Sjokoladebar ønsker å tilby noe helt unikt, og har derfor satset på en café med næringsrik og økologisk snacks uten uheldige ingredienser som blant annet raffinert sukker. 

- Trender som fairtrade, økologisk, vegansk, sukkerfritt og glutenfritt er viktig elementer i Criollos konsept. Dette er trender som over tid, både i Norge og internasjonalt, peker bratt oppover. For ikke å snakke om sjokolade i seg selv, som sannsynligvis alltid vil være like populært, skriver caféen på sine nettsider.

Fritt for sukker, melk og gluten

Produktene i sjokoladebaren er blant annet 100 prosent plantebasert, og laget på egne råvarer og oppskrifter. Sjokoladebaren vil ha en uformell atmosfære, og være et sosialt treffsted hvor du for eksempel kan nyte en kaffe mocca, et stykke rå snickerskake og hjemmelaget sjokolade - alt økologisk, uten sukker, melk og gluten.

- Kaker og andre godsaker er med andre ord ikke lenger forbeholdt spesielle anledninger, men kan nytes hver dag og som et godt og næringsrikt måltid. Hos oss kan du nyte det det du vil, når du vil - med god samvittighet!

LES OGSÅ: Gjenåpner Barista med nye eiere og nytt navn

TOLLBUGATA: Her på Strømsø åpner criollo sjokoladebar. (FOTO: SKJERMDUMP)
Powered by Labrador CMS