ANNONSE

IDYLLISK: I fredelige omgivelser ved Drammenselva.
ILLUSTRASJONER: OXER EIENDOM

Salgssuksess for boligprosjekt langs elvebredden

Til tross for corona-pandemien rives leilighetene vekk i Pålsøya Park på Åssiden. - Salget har gått over all forventning.


Alexander Jansen

 04.05.20, kl. 12:23
 18.05.20, kl. 09:10


ANNONSE

 

ÅSSIDEN: Det er nå solgt over halvparten av de totalt 220 boligene i prosjektet, som består av både leiligheter og rekkehus, opplyser Oxer Eiendom i en pressemelding.

Det er hittil bygget totalt 91 rekkehus og leiligheter. Nå er arbeidet med klargjøringen for siste byggetrinn iverksatt, med riving og opprydning på tomten.

Her er det hittil solgt 21 av 40 leiligheter i det som blir tre leilighetsbygg på fire etasjer. Det skal fortsatt være ledige leiligheter fra 50 til 135 kvadratmeter. Planlagt overlevering er høsten 2021.

Fasader forfra stemning godkj.jpg

Stort engasjement

- Til tross for dagens Corona-situasjon er vi svært fornøyd med salget, sier sier byggherre/prosjektleder i Buskerudveien Bolig III AS, Lars Berglund.

Det siste byggetrinnet får inntrukket toppetasje og store takterrasser. Øvrige leiligheter får romslige balkonger, eller hyggelige markterrasser med uteareal, ifølge byggherren. Prosjektet har etablert en egen energisentral basert på grunnvarme, og kvartalslekeplass som er overtatt av Drammen kommune for drift og vedlikehold.

- I
nteressen for Pålsøya Park engasjerer stort, og salget har gått over all forventning. Vi tror det er èn årsak til dette. Den naturskjønne beliggenheten med fantastisk utsikt mot elva, og kort avstand til det meste, men likevel langt nok unna til å oppnå sjelefred, uttaler prosjektsjef i Dialog Eiendomsmelding AS, Geir Gundersen.

Utsikt fra balkong godkj.jpgFamilievennlige og store parkarealer innbyr til rekreasjon, lek eller en morgenkaffe på en benk i solen, uttaler byggherren.

LES OGSÅ:Skal bygge boliger for 800 millioner på Åssiden


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE