ANNONSE

ARKIVFOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

CC kjøpesenter kjøpt opp av nye eiere

Scala Eiendom har kjøpt CC Drammen på Brakerøya fra Niam som har eid eiendommen siden 2012.


Redaksjonen

 06.06.19, kl. 17:48
 19.06.19, kl. 19:35


ANNONSE

 

DRAMMEN: Niam gjennomførte i 2016-2017 en større rehabilitering og utvidelse av CC Drammen som har flere kjente leietagere som blant annet Spar, Vinmonopolet, Rusta og G-Max.

- Dette er en flott eiendom med en knallbeliggenhet. Senteret har sterke leietagere og opplever god vekst i besøk og omsetning etter at forrige eier har gjort viktige og gode grep, sier Hans Jørgen Mørland, administrerende direktør i Scala Eiendom AS.

- Vi gleder oss til å videreutvikle mulighetene som ligger i CC, både på kort og lang sikt. Vi ser det som naturlig at vi spiller en aktiv rolle i den utviklingen som skal skje på og rundt eiendommen de nærmeste årene. Dette er en del av Drammen som kommer til å endre seg mye og som kommer til å oppleve sterk vekst, sier Mørland.

Selger Niam er også fornøyd med avtalen.

- CC er ett kjøpesenter med stort fremtidig potensiale og vi er glade for at et sterkt industrielt selskap som Scala nå tar over stafettpinnen. De overtar et kjøpesenter med en spennende beliggenhet mellom Drammen sentrum og den fremtidige byutvikling med nytt sykehus og Fjordbyen på Lierstranda, sier Kjell Sagstad i Niam.

Scala overtar senteret den 24. juni. Selger og kjøper er enige om å holde kjøpesummen konfidensiell.

LES OGSÅ: Åpningsdato klar - nå kommer byens tredje polutsalg


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE