SMADRET: En Toyota Prius ble totalvrak etter sammenstøtet med tunnelveggen og en annen bil.

Ung mann alvorlig skadd etter møteulykke i Bragernestunnelen

En ung mann er fraktet til sykehus etter en alvorlig trafikkulykke mellom tre biler i Bragernestunnelen onsdag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Hendelsen inntraff like før klokken 16.00, omtrent midt i tunnelen. Tunnelen var stengt i omlag halvannen time som følge av hendelsen og opprydningsarbeid på stedet, hvilket førte til full kork i Drammen sentrum.

Den unge mannen ble først beskrevet som kritisk skadd av politiet, men etter å ha ankommet sykehuset med ny vurdering skal ikke skadene lenger være livstruende, men alvorlige.

Ifølge politiet skal den ene bilen av tre involverte, ha kjørt i tunnelveggen.

- Tre andre personer som var involvert i ulykken fremstår som uskadd, opplyser politiet.

Over i motgående

Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent, utover at en bil skal ha kommet over i motgående felt, hvilket førte til kollisjon med de to andre kjøretøyene.

Alle kjøretøyene fikk store materielle skader, og måtte hentes av bergingsbil. To av bilene fikk omfattende skader i front og side, mens den tredje bilen ble påkjørt bakfra.

- Trafikken skal ifølge vitner ha gått normalt på stedet da ulykken inntraff.

- Er det mistanke om ruskjøring eller illebefinnende?

- Det ønsker jeg ikke å kommentere foreløpig.

Tunnelen ble gjenåpnet etter undersøkelser på stedet like før klokken 17.30.

VRAK: En Volvo V70 fikk også omfattende skader. Alle airbagene løste ut, men de ombord skal ikke være fysisk skadd.HARD MEDFART: Verst gikk det utover Toyoyta Priusen.
PÅKJØRT BAKFRA: En Renault Zoe. Føreren her skal også være å anse som uskadd.Innsatsleder på stedet opplyser til DRM24 at det ikke er mistanke om forbikjøring.
Powered by Labrador CMS