LEKKERT: Phi Hoang Tran (28) og Xuan Thi Thanh Tran (57) står bak ny sushi-satsing på Strømsø.

Møt byens nye sushi-spesialist

I lokalene etter thai-restauranten Soi Saam har King Sushi åpnet dørene. Snart er også skjenkebevilling i boks.

Publisert Sist oppdatert

STRØMSØ: Det har etter vært blitt mange sushi-steder i byen, og siste tilskudd i kategorien åpnet dørene i Kreftings gate for to uker siden.

- Foreløpig har det vært litt rolig, men vi er tålmodige og håper at folk finner veien hit etter hvert, sier daglig leder Phi Hoang Tran til DRM24.

Sammen med moren Xuan Thi har de brukt tre måneder på å pusse opp og ominnrede lokalene med nytt kjøkken, nye møbler og ny «look». 

Lang erfaring

Familien har også tidligere drevet et sushi-sted i Lillestrøm, men har nå flyttet til Drammen og var dermed på utkikk etter nye lokaler å starte opp i.

- Vi har også søkt om skjenkebevilling og regner med at det kommer på plass om ikke lenge, forteller Phi Hoang.

Foreløpig har det derfor vært mest fokus på takeaway, men planen er også at stedet skal fungere som et fullverdig restauranttilbud. I tillegg til et rikhold utvalg tradisjonell sushi finner man også wok og vårruller på menyen.

Satser også på lunsj-kunder

Totalt er det tre ansatte i det som foreløpig er en ren familiebedrift.

Åpningstidene er alle dager fra 1300 til 2200, men her ser driverne for seg å utvide fra klokken 1100 på formiddagen for å kunne tilby lunsj etter hvert.

- Etter hvert har vi også planer om å tilby bubble-tea som er populært mange steder, sier Phi Hoang.

Den taiwanske te-drikken består av te, gjerne kombinert med juice, servert med små geléaktige kuler i glasset, og er blitt vanlig drikk å servere mange steder i verden, men ikke fullt så utbredt her hjemme.


LES OGSÅ:

Fulle rulle for sushi-satsing på KonnerudPangstart for eksklusiv sushi-takeaway

KING SUSHI: Har nå åpnet vegg-i-vegg med Jafs og Punjabi Tikka.
PÅ KJØKKENET: Nytt kjøkken, erfaren kokk. Xuan Thi Thanh Tran (57) svinger sushi-kniven med stødig hånd.
DELIKAT: En anretning sushi bestående av laks, scampi, tunfisk, himachi, rødskjell, kamskjell og lakserull med ingefær.
FLAMBERT LAKSERULL: Kokken kan også varmebehandle kjøttet for de som ikke foretrekker rå fisk.
BON APETIT!
Powered by Labrador CMS