Gutta fra Aass jobber på spreng før åpningshelga
Kombinasjonen gjenåpning, årets hittil beste værmeldinger for store deler av landet og attraktive fotballkamper har satt fyr på bestillingstelefonen.
DRAMMEN: Utelivsavdelingen til Aass Bryggeri jobber på spreng for å vekke liv i karanene og fylle varelagrene før helgens gjenåpning av utelivet i Norge.
- Det skal vi ikke klage på nå etter så lang nedstening. Øl skal vi klare å levere. Ingenting er bedre enn en pangstart, kommenterer distriktsleder Ronny Hvambsal.
- Det er fantastisk godt å være i gang igjen. Serveringsbransjen har vært særlig hardt rammet og det er så gledelig å høre hvordan bordreservasjoner og aktiviteter nå triller inn på løpende bånd hos utelivsaktører etter vedtak om gjenåpning ble fattet også i Drammen og Oslo kommune onsdag denne uken. Optimismen er stor foran sommeren og vi krysser fingrene for en mer stabil hverdag fremover, sier Lauritz Aass, kommersiell direktør ved bryggeriet, i en pressemelding.
Etter mange runder med hel eller delvis permittering synes han det er veldig godt å «samle laget» igjen.
- Aass bryggeri skal bidra til at dette blir tidenes sommer for servering av øl utendørs! På tross av mørketiden vi har vært i gjennom, har vi fått mange nye kunder som ønsker å selge helnorsk produsert og tappet øl.
- Vi merker en økende bevissthet som sier noe om stoltheten til helnorske varemerker og kunnskapen om verdiskapningen og velferden som skapes og blir igjen i landet, sier Lauritz Aass.
I fjor høst gikk ølet motsatt vei - da ble gamle ølfat hentet av bryggeriene på byens utesteder.
LES OGSÅ: Nå kommer sommer'n - SJEKK den værmeldinga!