SATSER: Daglig leder Aram Mirkani (33) og driftssjef Lasse Bidtnes (36) står bak nysatsing i Engene.

Åpner ny natt­klubb med 18- og 23-årsgrense

I halvannet år har byens kanskje lengstlevende nattklubblokaler holdt stengt etter «The Box». Nå er nye drivere på plass med nytt konsept i form av «Club Paradise» - med offisiell åpning lørdag.

Publisert Sist oppdatert

SENTRUM: Siden våren i fjor har byens mest rendyrkede nattklubblokaler i Engene holdt stengt, men på kort tid åpner nå gatas andre nye nattklubb etter at «Noir» åpnet i lokalene etter thairestauranten YaYa's under Elvefestivalen.

Med Club Paradise på plass som nytt utested også for 18-åringene (både fredag og lørdag), er det igjen duket for skikkelig liv i gata med en lang utelivshistorie. De nye driverne forteller til DRM24 at utestedet vil deles i to med 23-årsgrense i 2. etasje, som også skal være det eneste stedet som per i dag praktiserer dette i Drammen.

- Det blir to ulike konsepter med nok plass å boltre seg på. Jeg ønsker å tilby et trygt sted 18-ringene kan drikke kontrollert. Oppe har vi brukt mye ressurser for å gjøre det eksklusivt med et loungepreg, forteller daglig leder Aram Markani.

Lokalene er også gjort lysere, inventaret trekt om og tekniske oppgraderinger gjennomført på lyd og lys.

- Vi er ikke en typisk mørk nattklubb for å si det på den måten. Blomster og lys er noe som vil gjenspeiles i lokalet, sier Markani.

FARGERIKT: Skinn (også på bordene) og velur er det gjennomgående materialvalget i 2. etasje.

- Lever ut drømmen

Sammen med kameraten Lasse Bidtnes står han bak nysatsingen, og har siden de tok over lokalene i august pusset opp og fått ting på plass. Nøyaktig hvor mye de har investert i lokalene vil de ikke ut med, men det skal være snakk om millionbeløp av egne midler. Virksomheten skal drives av 10-12 deltidsansatte.

For Markani, som tidligere har vært med å etablere en burgerkjede i Drammen, lever han nå ut drømmen i form av å drive sin egen nattklubb.

- Ønsket har alltid vært å drive en nattklubb. Vi skal lage liv og stemning, dette et sted man kommer for å ha det moro og være festløver, sier Markani.

33-åringen er opprinnelig fra Kristiansund, mens kompanjongen Lasse har ledelsesbakgrunn innen varehandel, og er fra Jessheim. De har imidlertid bodd mange år i Drammen, og føler at de nå tilbyr noe man ikke finner andre steder i Drammen akkurat nå.

Med tanke på hva gjestene får oppleve på stedet vil det i hovedsak bære preg av typisk dansemusikk, house og techno med en fast hus-DJ, men de vil også etter hvert arrangere temakvelder og hyre inn artister. I baren skal du få det meste som du også for alle andre steder, men også noen spesialdrinker, forteller de to.

Gjestene må regne med å betale for å komme inn, og skal du reservere en VIP-lounge må du ut med ekstra.

KJENT ADRESSE: Her blir det igjen lange køer. Gatestripa har nå to nattklubber og en «rølpebar» på under 100 meter.

- Skal eksplodere hele byen

Torsdag hadde lokalene generalprøven i form av en heidundrende russefest med 300 18-åringer, og det skal ifølge duoen ha gått på skinner.

Fredag var det soft opening med venner og bekjente, og lørdag lover de to en skikkelig overraskelse ute i gata for alle som kommer på åpningsfest.

- Vi kommer til å ha et stunt når det begynner å bli kø, så vil man inn bør nok være tidlig ute. I går rista vi Drammen, imorgen eksploderer vi hele byen

SE FLERE BILDER:

PHOTOBOOT: Her er det lagt opp til selfies for gjestene.
Powered by Labrador CMS