Anders Grøndal bytter ut piggdekkene med asfaltdekk i Larvik i helga.

Grøndal hadde ikke kjørt sitt siste løp

Det ble tidligere i år spekulert i om Norges mest meritterte rallysjåfør hadde lagt rattet på hylla for godt. Nå bekrefter han at han stiller til start i nest siste NM-runde i Rally Larvik lørdag.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det til tross for at Grøndal nå har solgt rallybilen - som havner i Vestfold - kommer drammenseren allikevel til å få kjørt en siste runde i årets norgesmesterskap før nøklene skal overleveres ny eier. 

- Det stemmer, er svaret fra Grøndal på om han stiller på startstreken i Rally Larvik.

Det var etter Aurskog-Høland-rally i juni at blant annet Drammens Tidende meldte at Grøndal hadde lagt opp basert på en kryptisk Instagram-melding - uten kommentar fra Grøndal selv.

Grøndal ligger i skrivende stund på en 3. plass, fem poeng bak erkerival og regjerende norgesmester Frank Tore Larsen fra Drammen.

Henning Solberg leder foreløpig sammendraget bare tre poeng foran Larsen, så før de to siste rundene er alt åpent før medaljene skal deles ut, men dersom Grøndal fullfører helgas runde med en OK plassering skal det mye til for at det i det minste ikke blir medalje også i årets NM sammenlagt.

Foreløpig skal det ifølge Team Grøndal ikke være noen planer om å kjøre siste NM-runde på Rally Hedemarken 21. september.

Powered by Labrador CMS