To pågrepet etter knivran på buss

Kun få dager etter at ungdommer sist ble ranet på bussen mellom Svelvik og Drammen har det skjedd et tilsvarende ran.

Publisert Sist oppdatert

SVELVIK: Politiet opplyser at ingen skal ha blitt skadet under ranet, som skjedde ombord på en buss i Svelvik mandag ettermiddag.

Den fornærmede parten skal være en gutt i midten av tenårene, mens to gutter i henholdvis slutten av tenårene og tyveårene er pågrepet etter et hundesøk, omlag to timer etter at politiet fikk melding om hendelsen. Det skal være den fornærmede tenåringen som selv varslet politiet etter at han hadde kommet hjem.

Politiet opplyser at de gjorde funn av kniv og machete på begge de to gjerningsmennene, og kan heller ikke utelukke at det har vært flere involverte.

De to ble pågrepet i nærheten av der de sist ble sett, og politiet skal ha hatt en god beskrivelse av disse.

- Dyktige politipatruljer med teft og kjennskap til involverte og området bidro nok til det, opplyser operasjonssentralen til DRM24.

Gutten som ble ranet skal ha fått tilbake deler av ransutbyttet, men politiet ønsker av hensyn til etterforskningen foreløpig ikke å kommentere hva som skal ha blitt fraranet gutten.

Sees i sammenheng med ran forrige uke

Tilsvarende hendelse skjedde så sent som onsdag etter ran på en buss i samme område - fredag ble en av de to gjerningsmennene pågrepet.

Det er foreløpig uklart om dette ranet og de involverte har noen relasjon til det siste, men politiet opplyser til DRM24 at de ser hendelsene i sammenheng.

Begge gjerningsmennene tatt mandag kveld skal imidlertid være godt kjent politiet fra før.

DRM24.no kommer tilbake med mer.

Powered by Labrador CMS