KNIVDRAMA: To menn barket sammen utenfor kommunale leiligheter da en verbal krangel eskalerte. En video DRM24 har fått tilgang på viser hele situasjonen.

Her blir han knivstukket

Midt på ettermiddagen oppstår et blodig basketak med flere knivhugg på åpen gate foran sjokkerte vitner.

Publisert Sist oppdatert

KLIKK PÅ VINDUET FOR Å SE VIDEO - DRM24 ADVARER MOT STERKE BILDER

AUSTAD: Hendelsen fant sted ved 15.00-tiden like ved Coop-butikken på Austad, hvor to menn i 40-åra pådro seg oppmerksomhet utenfor noen kommunale boliger.

- Jeg lå i senga med da jeg hørte roping, og gikk ut for å se hva som skjedde, forteller et øyenvitne til DRM24 om det som skjedde.

En video DRM24 har fått tilgang på viser at de to mennene roper og krangler høylytt på engelsk, og kommer åpenbart med trusler mot hverandre. Hva selve diskusjonen dreide seg om, er imidlertid noe uklart.

- Det var drittslenging og banneord frem og tilbake, forteller øyenvitnet.

Noe ut i konfrontasjonen på stedet langer den ene mannen ut med et slag mot hodet til den andre, som står med en kniv i den ene hånda.

Mannen med kniv dukker og unngår slaget, før de to barker sammen, og mannen med kniv gjør flere utfall mot mannen som først slo.

- Jeg så tydelig at mannen med kniv stakk den i magen på han andre. De ramlet ned på bakken, og han ene begynte å skrike da han oppdaget at han hadde blitt stukket, forteller øyenvitnet.

Ifølge vitnet havnet de to oppå hverandre i tumultene, og det var vanskelig å se om det var snakk om flere knivstikk. På videoen ser vi imidlertid at manne med kniven hugger den inn i den andre mannens venstre bryst, før vi like etter ser en betydelig mengde blod på mannens t-skjorte samme sted.

Blødde kraftig

- Det var veldig tydelig at han som ble stukket blødde mye fra over ribbeina, mens han andre fortsatte å rope til han før han gikk tilbake. Da ringte jeg politiet, sier øyenvitnet.

Da politiet ankom skal gjerningsmannen ha søkt tilflukt i en bolig i nærheten. Etter litt fram og tilbake kom han til slutt ut og ble pågrepet av politiet.

Ifølge politiet skal den skadde mannen ha tatt seg inn på butikken like ved, hvor folk på stedet skal ha ringt politiet. Kort tid senere ankommer politiet stedet, og væpnet politi får kontroll på gjerningsmannen rett ved åstedet

Gjerningsmannen fremstod da som rolig og samarbeidsvillig og skal ha latt seg iføre en teknisk drakt for sporsikring før han ble fraktet legevakt for sjekk, og deretter arresten.

Kjent av politiet

Begge de mennene er fra før kjent av politiet. Den fornærmede parten er norsk statsborger, mens mannen som er siktet for knivstikkingen er utenlandsK statsborger. Politiet vil foreløpig ikke kommentere nasjonalitet.

Den fornærmede mannen anses som alvorlig skadd, og er innlagt på Drammen sykehus.

Politiet kan foreløpig heller ikke bekrefte om det er snakk om ett eller flere knivstikk.

Powered by Labrador CMS