Ronny Johnsen - kjent som en mann med både brunt og varmt hjerte - blir ny daglig leder i Mjøndalen fotball.

Gir seg i Rett Fram - tar over som ny MIF-sjef

Starter i ny jobb umiddelbart - Arild Bjørvåg konstitueres som ny organisasjonsleder i Rett Fram Opplevelser.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Grunnlegger og organisasjonsleder Ronny Johnsen i Rett Fram Opplevelser takker av etter elleve år og tar over som daglig leder i Mjøndalen IF Fotball, uttaler organisasjonen i en pressemelding fredag formiddag. Johnsen starter i den nye jobben umiddelbart.

- Jeg har viet store deler av livet mitt til arbeidet med Rett Fram, og har fått være med på en helt unik reise. Sammen med ansatte og frivillige, næringslivet og støttespillere har vi klart å skape et sted som barn og unge, og foreldre, er glad i. All den tid det er jeg som startet Rett Fram så er det ekstra spesielt å takke for seg, samtidig vet jeg at organisasjonen er i svært gode, engasjerte og trygge hender, sier Johnsen.

Arild Bjørvåg konstitueres som ny organisasjonsleder. Styreleder Jon-Ivar Windstad takker Johnsen for arbeidet han har lagt ned, og fremhever at Johnsen «har bygget organisasjonen til å bli en av de største og viktigste aktørene for barnefamilier når det kommer til å skape aktiviteter og opplevelser som gir minner for livet til de familiene som trenger det mest».

- Vi vil benytte anledningen til å takke Johnsen for alt han har bidratt med i vår organisasjon. Det har vært en spesiell og viktig reise for alle som er involvert hos oss, i de elleve årene Johnsen har vært organisasjonsleder. Hans drivkraft har vært uvurderlig for organisasjonen. Styret vil ønske han lykke til som daglig leder i Mjøndalen Fotball, og er sikre på at han vil utrette store ting også der, uttaler Windstad.

Arild Bjørvåg konstitueres som daglig leder i Rett Fram Opplevelser.

- Ronny er helbrun

Styreleder i MIF Fotball, Monica Myrvold Berg, uttaler følgende om sin «nysignering».

- At Ronny er helbrun er det ingen tvil om, og vi gleder oss over at han er klar for å overta vervet som daglig leder når Christian Gauseth er ferdig etter sesongen. Ekstra gledelig er det at Ronny tiltrer stillingen umiddelbart og jobber sammen med Christian i de spennende ukene som ligger foran oss.

Hun påpeker også at MIF og Rett Fram har samarbeidet i en årrekke.

- Vi har også trukket veksler på Ronny som speaker og utegående reporter på Consto Arena.

- Det gir også en trygghet for oss at Ronny har erfaring med å bygge lag og er flink til å se folk. For MIF Fotball representerer det også en trygghet at Ronny uansett hvilken divisjon vi spiller i neste år velger å satse på oss og har et oppriktig ønske om å bidra, skriver MIF på sine hjemmesider.

Powered by Labrador CMS