VAR BEVISSTLØS: Det ble dramatiske scener på Marienlyst da Jean Alassane Mendy ble liggende livløs på gressmatta.

Kristiansund-spiller til sykehus etter hodesmell på Marienlyst

Kampen mellom Strømsgodset og Kristiansund på Marienlyst fikk en dramatisk avslutning da Jean Alassane Mendy ble fraktet bevisstløs ut på båre i sluttminuttene.

Publisert Sist oppdatert



DRAMMEN: Det var Kristiansund-spissen Jean Alassane Mendy som gikk ned for telling etter en hodeduell på overtid i Strømsgodsets 16-meter. 

Spissen ble liggende livløs på gressmatta, og medisinsk personell samt Røde Kors kom stormende ut på banen for å hjelpe. 

Omkranset av spillere og støtteapparat ble spissen liggende lenge på gressmatta, i omlag fem minutter, før han omsider ble fraktet ut på båre i all hast. 

Videre ble spissen fraktet gjennom tribuneanlegget og ut til en ventende ambulanse, som kjørte spilleren direkte til Drammen sykehus med nakkekrage. 

Mendy var ved bevissthet da han ble kjørt bort i ambulansen, og ifølge Drammen sykehus skal han ikke være alvorlig skadet. 

- Det er gjort en del undersøkelser i kveld, og han ligger nå til observasjon. Det er fortsatt for tidlig å si når han blir skrevet ut, opplyser kommunikasjonsavdelingen i Vestre Viken til DRM24.no sent søndag kveld.

I STABILT SIDELEIE: Her forsøker spillere og det medisinske apparatet å få kontakt med Mendy.
HER SKJER DET: Det var etter denne duellen med SIF-kaptein Jakob Glesnes at Mendy segnet om.
Powered by Labrador CMS