Stortingspresidenten var bøssebærer for TV-aksjonen i eget nabolag på «Åssia» søndag.

Fikk Masud på døra: - At så mange åpner er rørende

- Det er dyrtid om dagen, og mange sliter kanskje litt ekstra med økonomien. Men jeg har bare møtt positive og hyggelige folk som er engasjerte i denne dugnaden.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: - TV-aksjonen er ikke bare verdens største dugnad, men også verdens flotteste dugnad. Jeg er stolt alle de som engasjerer seg i dag, enten det er de som gir penger, de som er bøssebærere, de som organiserer aksjonen eller folk som bidrar på andre måter.

Det uttaler stortingspresident Masud Gharahkhani etter han, tradisjonen tro, var bøssebærer i eget nabolag på Åssiden søndag.

Årets TV-aksjon går til Barnekreftforeningen, og har satt rekord med 366 millioner kroner i aksjonens 50-årsjubileum. Innsamlet i Drammen er 5.387.853 kroner, hvilket plasserer Drammen på en lite imponerende 324. plass av 358 kommuner.

- Jeg har jobbet på sykehus som radiograf, hvor mange av dem som har kreft kommer innom til undersøkelser. Man går aldri ubemerket fra å møte barn som står midt i kampen mot kreft. Derfor var det viktig for meg å stille opp for årets TV-aksjon. Annenhver dag blir et barn i Norge rammet av kreft, dette rammer altfor mange, uttaler Gharahkhani.

Gharahkhani hadde i år sønnen på tur rundt på Åssiden, og forteller at han synes aksjonen er et trivelig og meningsfull søndagstur.

-  Jeg synes det er fantastisk å se at folk bidrar dugnaden. At å mange fortsatt åpner døra og gir til TV-aksjonen er rørende og flott, sier Gharahkhani.

Powered by Labrador CMS