Tre karer som begynte å slåss like foran politiet ga seg ikke før de også havnet i basketak med lovens lange arm, som måtte bryte opp tumultene.

Voldskveld på byen: Flere arrestert etter slåssing

Det har vært en rekke slagsmål og ordensforstyrrelser i sentrum fredag kveld og natt til lørdag

Publisert Sist oppdatert

SENTRUM: Det hele startet med masseslagsmål med slagvåpen på Strømsø, og ble fulgt opp av ytterligere tre slagsmål i området Strømsø Torg før midnatt.

Den ene episoden skal ha skjedd utenfor en pub, den andre på Strømsø Torg og den tredje ved bussterminalen.

Fra hendelsen på puben ble en mann som tidligere på kvelden var involvert i masseslagsmålet, innbragt av politiet. Hendelsen på Strømsø Torg resulterte i en anmeldelse fra politiet da en person havnet på legevakta etter å ha blitt slått i ansiktet, utover dette er det ikke meldt om personskader, ifølge politiet.

Etter midnatt fortsatte uroligene på Bragernes-siden av elva, hvor tre menn i 20-åra ble bortvist etter slåssing inne på et utested. En av de tre greide ikke å overholde pålegget fra politiet, og også han ble dermed innbragt arresten.

Men urolighetene var ikke over med det. Rundt stengetid kokte det over for tre unge menn som var på vei bortover Engene fra Old Irish Pub mot Hauges gate. 

Etter hvert kom det tilfeldigvis både en ambulanse og en politbil kjørende i det de tre var i ferd med å fly på hverandre, men til tross for politiets nærvær greide ikke de tre å legge bånd på seg.

Like utenfor politibilen oppstod det dermed et voldsomt basketak mellom tre lite samarbeidsvillige karer som politiet måtte bryte opp.

Etter hvert fikk politiet kontroll på kamphanene og roet ned gemyttene. Da det ble klart at det ikke var snakk om personskader ble partene sendt i hver sin retning på et strengt pålegg.

En slåss med både politiet og en av de to andre, mens en tredjemann forsøkte å dra den ene unna den andre. En fjerdemann valgte å holde seg på en armlengdes avstand.
Powered by Labrador CMS