En lite samarbeidsvillig og godt beruset kvinne blir påført håndjern rundt stengetid, mens en mann er anholdt etter ordensforstyrrelser.

Travel natt i sentrum - fire i arresten, syv bortvist

Mye folk, fyll og fanteri i Drammen sentrum lørdag kveld og natt til søndag.

Publisert Sist oppdatert

SENTRUM: Det har i helga vært oktoberfest på Bragernes, og derav ekstra mye folk i sentrum  og dermed også mange med noen halvlitere for mange «innabords». Ja, det kunne tidvis nesten minne om en aldri så liten forsmak på julebordsesongen.

Politiet hadde derav også god bemanning med mange patruljer i sentrum, og det skulle vise seg å være smart - for lovens lange arm fikk nok å pusle med.

Det har i det hele tatt vært mange ordensrelaterte oppdrag i form av slåssing og kranglete utestedsgjester, hvorav totalt fire havnet i arresten, mens syv er bortvist fra sentrum, opplyser politiet.

Verst gikk det utover en mann i 20-åra som endte opp med brukket nese etter å ha fått kastet et ølglass i ansiktet fra en foreløpig ukjent kvinne. Hendelsen skjedde på Lauritz, og politiet ønsker tips i saken.

En godt voksen kvinne med dårlig oppførsel nektet å etterkomme politiets pålegg, og var i det lite samarbeidsvillige hjørnet.
Etter å ha servert en rekke ukvemsord overfor politiet som ikke egner seg på trykk, slo kvinnen seg fullstendig krakilsk og endte opp i nærmeste blomsterpotte da hun skulle innlosjeres i politibilen.
Flere politipatruljer og ambulanse rykket ut etter melding om mann med hjertestans i en taxi i Kreftings gate.
Folk på stedet fikk etter hvert liv i vedkommende igjen, og innsatsleder Arne Guddal kunne pakke ned igjen hjertestarteren før mannen ble fraktet sykehus i ambulanse.
Politiet stoppet bilfører i Engene - vedkommende fikk kjøre videre etter en alvorsprat.
Powered by Labrador CMS