Brannen spredde seg via kjøkkenventilasjonen

Hus totalskadd i brann på Horgen – mor og fem barn reddet seg ut

Tok fyr i kjele på kjøkkenet - da brannvesenet ankom var det åpne flammer opp langs husveggen.

Publisert Sist oppdatert

ØVRE EIKER: Det var ved 17.30-tiden i ettermiddag at nødetatene trykket på den store knappen og rykket ut med mannskaper fra både Øvre Eiker og Mjøndalen i tillegg til ambulanse og politi.

Ifølge politiet skal det ha begynt å brenne på kjøkkenet for så å spre seg videre til andre etasje i huset. Brannfolka tok hull i gavelveggen for å komme til brannen på loftet samt få ut isolasjon og annet som kunne ligge i veien for slukkeinnsatsen, skriver Eikernytt.no.

Det var ifølge politiet en mor og totalt fem barn inne i huset da det begynte å brenne. Hvor mange som faktisk bor på adressen er noe uklart, men det jobbes nå med å skaffe dem husvære for de kommende dagene. Det var en nabo som kom til unnsetning som fikk i seg noe røyk da hun forsøkte å slukke brannen med et brannslukningsapparat.

Huset i Klommesteinveien er nemlig ikke beboelig og kan trolig klassifiseres som totalskadet med mye brann-, vann- og røykskader. Huset ligger i Øvre Eiker kommune, men så nær grensen til Drammen som det er mulig å få det.

Klommesteinveien er stengt ved brannstedet og det er ventet at brannvesenet vil jobbe på stedet en god stund fremover.

Powered by Labrador CMS