Dobbeltgarasje totalskadd i brann

Det begynte å brenne i en dobbeltgarasje på Bråtebakken i Hokksund mandag ettermiddag, og røyken kunne ses over hele Hokksund. Ingen personer er skadet, men garasjen kan etter alt å dømme «avskrives» som tapt.

Publisert Sist oppdatert

ØVRE EIKER: Det var klokken 17.35 at Sør-Øst 110-sentral meldte om brannen og brannvesenet i Hokksund rykket ut sammen med mannskaper fra Mjøndalen. I tillegg ble det rekvirert mannskaper og tankvogn fra Drammen, skriver Eikernytt.no.

Garasjen lå heldigvis litt for seg selv, men fortsatt i et boligstrøk med trange gater og mye vegetasjon. Selv om brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen, var det mye varme i denne brannen og de tok altså ikke noe for gitt når det gjaldt spredningsfare.

Verken innsatsleder for brann eller politiet kunne eller ville si noe om en mulig brannårsak. Det var en tilhenger og en gressklipper i den doble garasjen i tillegg til en rekke gjenstander og brennbare væsker. Det var ikke plass til noen større kjøretøy her.

Ettersom brannen hadde vært relativt kraftig var det mye varme i konstruksjonen. Brannfolka brukte derfor litt tid på å komme til alle steder hvor det var varme, men det skal ikke være fare for at brannen blusser opp igjen.

Det var en tilfeldig forbipasserende som meldte ifra om brannen. Eierne skal også ha vært hjemme, ifølge politiet.

Slukket, men ikke helt. Det var mye varme igjen og brannfolka måtte gå en runde eller to til.
Powered by Labrador CMS