Nå kan du gå mellom bygg C og D, ved siden av stasjonsbygningen, ned en rampe og så er du i den nye undergangen. Den gir adgang til alle tre plattformene via trapper eller heis.

Åpnet ny snarvei til togene

Mandag åpnet ny, kortere gangvei til de nye sporene på Drammen stasjon.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Da de nye sporene på Drammen stasjon åpnet 29. juli, var det med endret gangtrasé for de reisende. Da var det ikke lenger mulig å gå rett fra stasjonsbygningen til plattformene.

- For to uker siden varslet vi at vi dessverre hadde kommet litt på etterskudd med å bygge den nye rampen fra stasjonsbygningene til personundergangen. Siden da har vi jobbet døgnkontinuerlig for å rekke det innen månedsskiftet, og i dag kunne vi endelig åpne rampen for de reisende, uttaler Bane NOR.

Dette gjør det lettere å komme seg til togene fra Strømsø, særlig for personer som ikke kan gå i trapp.  For syklistene, som bruker sykkelhotellet på stasjonen, er den nye rampen også en god nyhet.

Nå som den nye rampen er åpnet, vil ordningen med minibuss til og fra Strømsø torg bli avviklet. De andre adkomstene vi åpnet 29. juli (fra gangbrua og Jernbanekaia) er fortsatt tilgjengelige, ifølge Bane NOR.

Det vil pågå støyende arbeid ved nye undergangen denne uka.

Med den nye snarveien kommer man ut her i undergangen.
Powered by Labrador CMS