Én pågrepet etter hjemmeran - to fortsatt på frifot

En Vestfossen-mann i 20-åra er fengslet etter det voldelige ranet i en privatbolig i Hokksund i helga.

Publisert Sist oppdatert

EIKER/DRAMMEN: Vedkommende ble pågrepet natt til 17. mai i Drammen, og er varetektsfengslet i to uker, skriver Eikernytt.no.

Politiet har så langt ikke pågrepet de to andre som var med på ranet i en leilighet i Vestre Brugate 15. mai. En mann i 20-årene ble utsatt for vold av tre maskerte personer da de brøyt seg inn i leiligheten hans.

Mannen kom seg unna ved å flykte over til naboens balkong, og fikk varslet politiet om det som hadde skjedd. Det ble uttalt fra politiets side at det trolig var en relasjon mellom offer og gjerningsmenn, men dette vil ikke politiadvokat Magnus Fredriksen utdype i dag.

Etterforskningen pågår for fullt

Fredriksen sier at etterforskningen pågår for fullt og at det er for tidlig å si noe om hva slags forklaringer både fornærmede og siktede har gitt. Den siktede mannen i 20-årene fra Vestfossen blir med andre ord sittende i to uker om det ikke skjer ting som gjør at politiet kan slippe ham tidligere.

Fredriksen ønsker heller ikke si noe om et eventuelt motiv for ranet og overfallet. Ifølge Eikernytt har det vært et belastet miljø på den aktuelle adressen i Hokksund, med blant annet narkomane beboere. Om dette er tilfelle i denne saken er uvisst.

Politiet er fortsatt interessert i tips fra publikum om noen har sett noe forut for eller i forbindelse med hendelsen lørdag kveld.

LES OGSÅ:Maskerte menn tok seg inn i bolig - skadet mann med kniv

Powered by Labrador CMS