TILBAKE I BLÅTT: Godset-trener Bjørn Petter Ingebretsen var glad for å fortelle at Muhamed Keita (t.v.) og Nana Boateng skal erstatte Gustav Wikheim og Iver Fossum som ble solgt i desember.
FAKSIMILE: GODSET.NO

Keita og Nana tilbake i Strømsgodset

Strømsgodset presenterte Muhamed Keita (25) og Nana Boateng (21) som nye spillere på en pressekonferanse tirsdag.


Alexander Jansen

 05.01.16, kl. 14:45
 08.01.16, kl. 20:16


ANNONSE

 

DRAMMEN: Legesjekk og signering ble unnagjort så sent som tirsdag formiddag, før spillerne ble presentert på Marienlyst stadion klokken 14.00.

De tidligere Godset-spillerne er begge på lån til gamleklubben foreløpig, skriver klubbnettstedet Godset.no.

- Vi er svært glade for disse signeringene. Dette er kvalitetsspillere som vi kjenner godt og som vil løfte nivået både i trening og kamp, sier sportssjef Jostein Flo.

Både Nana Boateng og Muhamed Keita tok seriegull med Strømsgodset i 2013. Boateng leies ut fra Manchester City for hele 2016-sesongen, mens Keita kommer på lån fra Lech Poznan frem til sommeren, med opsjon på permanent overgang. Keita har forøvrig tjenestegjort i Stabæk i 2015-sesongen.

- Slipper integrering i klubben

- Dette er fine gutter og meget gode spillere som vi kjenner godt. De vet hvordan vi spiller, de vet hva vi står for, og de kjenner både klubben og kulturen her. Det betyr at de ikke trenger lang tid til å integreres. Jeg er veldig glad for å få på plass Keita og Nana, sier trener Bjørn Petter Ingebretsen til klubbnettstedet.

Ifølge sportssjef Jostein Flo jobbes det konkret med flere forsterkninger i tillegg til Nana og Keita.

LES OGSÅ: Flo: - Nå skal vi forsterke laget

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE