ANNONSE

TEKST OG FOTO: ELINE LARSEN / DRM24

Pur vinterglede i Aronsløypa

Det yret av liv blant små og store med både ski og snowboard på beina i Drammen skisenter lørdag.


Redaksjonen

 09.02.19, kl. 18:46
 17.02.19, kl. 23:00


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: «Pur Vinterglede» ble for første gang arrangert i Aronsløypa, og inviterte til gratis familiedag med fokus på barn og ungdom. Og til tross for skiftende vær med noe regn i lufta, satte ikke det en stopper for de skiglade barna.

Turnefestivalen med Helly Hansen og Burton som samarbeidspartnere bygger på Burton Mountain Festival, og satser nå på å bli en tradisjon også i Drammen.

– Vi vil få barna ut. Dette er lavterskelopplegg hvor alle kan prøve seg, uansett hvor flinke de er, forteller Jan Erik de Lange Gullaksen i Fast Forward Management & Event, som står bak skifestivalen sammen med Jarle Ring fra JCP Arena.

ARRANGØR: Med egen turnefestival-bil fra hovedsponsor Bilia reiser Pur Vinterglede rundt på ulike vintersport-destinasjoner i hele landet. Arrangørene Jarle Ring og Jan Erik de Lange Gullaksen håper på bedre vær og enda flere folk neste år i Drammen.

Fram Bærum til Drammen

Inga Arlauskaite kom helt fra Bærums Verk til Drammen for å ta ta med seg sønnen Dovydas Arlauskas (8), som elsker å stå på ski.

- Han ikke er redd for noen ting, så jeg blir til tider litt nervøs, forteller Inga.

Og med ski på bena satte Dovydas fart mot et lite hopp hvor han prøvde seg på en «front flip». 

– Det er veldig gøy, jeg er ikke redd for å slå meg, erklærte åtteåringen.

EN KJEMPEFIN DAG: Mamma Inga Arlauskaite og sønnen Dovydas Arlauskas så ut til å kose seg i det skiftende været.

Speaker, triks og radiohits

Nedover bakken prøvde både jenter og gutter seg på hopp og triks mens de ble heiet frem av en speaker over høyttaleranlegget.

I pausen vanket det noe godt å bite i for alle deltakerne, og med musikk fra P5 hits var stemningen sikret tross vekslende vær.

RAIL JAM: Uansett om det var ski eller brett på beina var det nok av utfordringer for alle ferdighetsnivåer i Aronsløypa lørdag.

SE FLERE BILDER FRA EVENTEN HER:

...


ALLE FOTO: ELINE LARSEN / DRM24

LES OGSÅ: Inviterer til gratisfestival for brett og freeski i Aronsløypa


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE