ANNONSE

ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Uavgjort i BP-comebacket: - Vi ser ut som et fotballag igjen

Strømsgodset produserte nok sjanser til å ta seieren borte mot Start, men måtte nøye seg med 1-1 og et rødt kort.


Alexander Jansen

 10.06.18, kl. 19:03
 22.06.18, kl. 13:03


ANNONSE
ANNONSE

 

KRISTIANSAND: Det var imidlertid hjemmelaget som åpnet kampen best, og lagene gikk til pause med 1-0 til Kjetil Rekdals menn til tross for flere store Godset-sjanser på tampen av omgangen.

Etter pause fortsatte Godset presset, og det tok ikke lang tid før Marcus Pedersen utliknet med sin 10. tippeligascoring i årets sesong.

Store deler av 2. omgang var det bare et lag på banen, og Strømsgodset produserte et hav av sjanser som burde sent drammenserne i ledelsen - hadde det ikke vært for en meget god keeper i Start-målet.

LES OGSÅ: Bjørn Petter Ingebretsen tar over som Godset-trener

Rødt kort

Med ti minutter igjen å spille pådro Tokmac Nguen seg sitt andre gule kort, og fikk marsjeordre etter en sen involvering på midtbanen.

Dermed tok hjemmelaget over føringen, og sørget for en uhyre spennende sluttspurt som fort kunne gått galt for Strømsgodset. Flere mål ble det imidlertid ikke.

- Det var kanskje greit at det ble uavgjort. Jeg synes det var veldig bra humør i spillergruppa i dag, og jeg synes vi gjør en god kamp, sa målscorer Marcus Pedersen til Eurosport etter kampen.

LES OGSÅ: Skullerud ferdig som Strømsgodset-trener

BP: - Fornøyd med responsen fra spillerne

Nybakt SIF-trener Bjørn Petter Ingebretsen forteller til Eurosport at han var greit fornøyd med resultatet etter at laget rodde i land ett poeng på Sør Arena. 

- Alt i alt føler jeg at vi gjør en veldig god fotballkamp. Vi har fått den responsen vi ønsket fra spillerne, og gutta legger alt i potten, sa Ingebretsen. 

Han var imidlertid ikke like fornøyd med alt. 

- Vi har for lite folk foran mål, og nå handler det om å jobbe videre med de tingene vi ikke var så gode på i dag. Jeg føler at gutta har skjønt alvoret, og jeg er fornøyd med at vi ser ut som et fotballag igjen, sa Ingebretsen.

Etter dagens uagjort mot Start ligger Strømsgodset fortsatt på en 12. plass på tabellen, nå med 13 poeng. 

PS: Neste seriekamp spilles mot Ranheim på Marienlyst 24. juni - men tilfeldighetene vil ha det til at Godset og Ranheim også møtes allerede førstkommende torsdag på Marienlyst i cupen. Tok strake kamper mot samme lag å hjemmebane, altså!

LES OGSÅ: Snudde motgangen med tre poeng mot Sandefjord

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE