ANNONSE

MER Å GÅ PÅ: Tross sterk innsats den første timen, og en viktig og komfortabel firemålsledelse etter drøye 50 minutter, fikk Jakob Glesnes og resten av Godset-gutta noe å tenke på på tampen av kampen.
FOTO: SIMEN NÆSS HAGEN

Skullerud friskmelder ikke laget tross målfest på Marienlyst

En firemålsledelse etter 53 minutter så pent ut på resultatlistene, men årsbeste-innsats fra Strømsgodset varte bare en drøy omgang.


Simen Næss Hagen

 29.05.17, kl. 21:13
 04.06.17, kl. 14:09


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: For alt så så meget lyst ut på Marienlyst stadion etter 45 minutter. Da hadde først Eirik Ulland Andersen trillet ballen under Viking-keeper Iven Austbø etter en lekkerbisk av en pasning fra høyreback Lars Vilsvik i dét kampuret var på sitt tiende minutt.

– Den pasningen Lars har er det Özil-klasse over, sa en strålende fornøyd Ulland Larsen til Eurosport i pausen.

LES OGSÅ:
Jradi med to mål på to minutter

To mål på en halvtime

Og Ulland Andersen er blitt den nye frisparkkongen etter at Øyvind Storflor sa takk for seg før denne sesongen. Da det etter en halvtimes tid ventet en dødball i god posisjon fra vel 20 meter, øynet hjemmefansen en ny Eirik-perle. Ballen gikk i muren, men på andreballen var kaptein Jakob Glesnes raskt frampå, og kunne sette inn 2-0-ledelsen til de marineblå.

2-0: Bassel Jradi og Jakob Glesnes jubler for 2-0 etter 32 minutter spilt i 1. omgang. (Foto: Simen Næss Hagen/DRM24.no)

Dermed hadde Godset tatt en sjelden føring før halvspilt kamp, selv om det skal sies at var bunnlaget Viking de hadde å gjøre med på hjemmebane.

Og med to herlige Bassel Jradi-scoringer etter hvilen, hvor av den første i et brilliant soloraid på venstresiden, før han enkelt satte ballen i hjørnet foran GodsetUnionen, så dabbet det plutselig av.

Det tok 60 minutter å være vitne til årsbeste, før innsatsen og tempoet senket seg drastisk, og Viking attpåtil klarte å klamre til seg to reduseringer.

– Vi begynner veldig bra og så slipper vi oss ned før pause, og så begynner vi bra igjen og slipper oss ned på slutten. Men alt i alt gjør vi en god kamp. De scorer på en overgang litt unødvendig, og så detter ballen ned perfekt for de. Da blir fotball fort tøft igjen selv om man leder 4-0, sa kaptein Glesnes til Eurosport.

SE BILDENE FRA KAMPEN HER (artikkelen fortsetter under galleriet):

...

Håper bunnstriden er borte for godt

Ut av stadionportene kunne vi høre frustrerte supportere fortelle om frykten for både 4-3 og 4-4 da Viking virkelig presset på helt på tampen. Og det er nettopp det at Godset ikke styrte kampen helt inn som gjør at trener Tor Ole Skullerud vil vente med å si at snuoperasjonen på den dårlige sesongstarten er et faktum, komfortabel og viktig hjemmeseier til tross.

– Det var mye god fotball frem til 4-0. Da var vi veldig gode. Vi slapp oss løs og spilte årsbeste i en situasjon der vi kunne ha stått med høye skuldre, sa Godset-trener Tor Ole Skullerud til TV 2, før han legger til:

– Jeg håper definitivt at dette var farvel til bunnen, men vi er ikke friskmeldt etter bare en kamp. Vi må sette sammen flere gode etter hverandre.

Foreløpig kan i alle fall Skullerud og Godset vinke farvel til bunnstriden, da en såpass tett sammenlagtstilling på tabellen gjorde det relativt «enkelt» for Godset å klatre. Med 13 poeng ligger de nå på en 10. plass, og det skal ikke mange seirene til før de er på øvre halvdel av tabellen.

SE HVEM SOM VAR PÅ KAMPEN:

...


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE