ANNONSE

KAN KOKKEKUNSTEN: Fra venstre Tonje Holtungen, her med makkeren Vilde Nistad Strandos.
FOTO: PRIVAT

Tonje og Vilde er Nordens beste kake-kokker

Denne helgen gikk Tonje Holtungen fra Vestfossen til topps i klassene beste iskake, dessert og kake i «Nordic Bakery 2017».


Roy Hansen

 26.09.17, kl. 11:00
 04.10.17, kl. 22:46


ANNONSE
ANNONSE

 

ØVRE EIKER: Men det var ikke bare innen desserter som landslaget fra Baker- og Konditorlandslaget gikk til topps. Det ble nemlig gull til bakerne og sammenlagtvinner av Nordic bakery 2017, skriver Eikernytt.no.

I Nordic Pastry Cup vant det Norske laget bestående av Tonje Holtungen og Vilde Nistad Strandos kategoriprisen på hele tre av fire priser. Norge er Nordens beste konditornasjon på smak.

Dette er en sterk prestasjon og det er 2. året på rad hvor Norge vinner pris på Nordens beste iskake. Konditorjentene vant kategoriene på beste iskake, dessert og kake. Sammenlagt fikk de en flott bronseplass. Danmark fikk 2. plass og Sverige 1. plass sammenlagt, skriver Baker- og Konditorlandslaget på sine nettsider.

Vilde Nistad Strandos deltok for første gang i Nordic Pastry Cup og inkasserte vinnerpris både for beste dessert og beste kake. En fremragende og imponerende innsats av 24 år gamle Vilde som til daglig jobber på Naustdal Dampbakeri i Førde.

Tonje Holtungen forsvarte tittelen fra fjorårets vinner Vibeke Løseth og Norge er fortsatt Nordens beste land på iskake. Også for Tonje Holtungen var det debut i Nordic Pastry Cup. Hun ble vinner av Norges beste konditor 2017.

LES OGSÅ: Tonje fra Vestfossen skal forsvare Norges kake-ære


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE