ANNONSE

FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Wibe-Lund odds-favoritt til å ta over trenerjobben

De to største utfordrerne til jobben er Kjetil Rekdal og Marti Cifuentes, melder NordicBet.


Redaksjonen

 28.05.19, kl. 12:58
 07.06.19, kl. 08:57


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Etter at Bjørn Petter Ingebrigtsen trakk seg som Godset-trener 15. mai er det enda ikke klart hvem som overtar jobben på permanent basis.

Til tross for tap borte mot Ranheim forrige serierunde seiler Håkon Wibe-Lund nå opp som oddsfavoritt til å få jobben hos spillselskapet NordicBet.

- Vi mener Wibe-Lund virker som den sterkeste kandidaten. Godset har over tid jobbet med kontinuitet, og det har vært en av suksessfaktorene i Drammen. Vi tror klubben kommer til å fortsette i samme spor med Wibe-Lund. Derfor mener vi det gjør ham til den største favoritten til å få jobben permanent, forteller Christer Johansen, som jobber med odds på norsk fotball hos spillselskapet, i en pressemelding.

Rekdal

En titt på spillselskapets oddslister viser at NordicBet i skrivende stund gir 3,00 i odds på Wibe-Lund.

De to største utfordrerne er Kjetil Rekdal og Sandefjords suksesstrener Marti Cifuentes, som begge har 4,50 i odds.

- Rekdal vil alltid være en aktuell kandidat for de aller fleste trenerjobbene i Eliteserien så lenge han er arbeidsledig, men så spørs det om Godset våger å ta sjansen på ham etter avskjeden i Start? CVen hans er det ingenting å si på, så vi mener han garantert er høyt på listen til Godset-ledelse. Vi har også fått med oss at det virker som han er en mann Strømsgodset-supporterne har sansen for, sier Johansen, før han fortsetter:

- Cifuentes har vært en kjempesuksess i Sandefjord. Måten han har forvandlet laget på er oppsiktsvekkende. Han spiller en type fotball som bør passe Strømsgodset bra. Om det skal hentes en ekstern trener til Drammen, mener vi han er en opplagt kandidat. Så spørs det om Godset-jobben er en mer attraktiv enn stillingen enn den han allerede har. Det vil også garantert ikke bli billig å kjøpe ham ut av kontrakten fra Sandefjord, men vi mener det er en investering som kan vise seg å bli meget god for Strømsgodset, avslutter Johansen.

Den spanske treneren har så langt denne sesongen tatt 21 poeng med laget fra hvalfangerbyen. Sandefjord er enda ubeseiret og ligger på andreplass i OBOS-ligaen, to poeng bak Aalesund som topper tabellen.

De største oddsfavorittene hos NordicBet:

Håkon Wibe-Lund – 3,00
Kjetil Rekdal – 4,50
Marti Cifuentes – 4,50
Arne Erlandsen – 10,00
Steffen Landro – 10,00
Vegard Skogheim – 10,00
Petter Myhre – 10,00
John Arne Riise – 12,00
Jørn Andersen – 12,00


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE