ANNONSE

ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Ville jubelscener da Godset sikret etterlengtet trepoenger

Hemningsløs feiring da Johan Hove hamret inn 3-1 fem minutter på overtid mot Tromsø på Marienlyst.


Alexander Jansen

 19.05.19, kl. 20:07
 29.05.19, kl. 09:08


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Håkon Wibe Lunds første hjemmekamp som hovedtrener var langt fra en feilfri affære, og hadde spenning til siste slutt. 

Etter 2-0-tapet for Vålerenga i 16. mai-kampen på Intility Arena skulle Godset reise kjærringa på hjemmebane mot Tromsø. Og selv om resultatet kanskje tilsier noe annet, ble det en sliteseier for Strømsgodset i en kamp som kunne vippet begge veier. 

Yacouba Sylla, Martin Rønning Ovenstad og Johan Hove signerte målprotokollen for Godset, men det var Tromsø som tok føringen med 1-0. Etter 1-1 til pause og med 2-1 til Godset etter ordinær tid, var det en ufattelig lettelse for både spillere og støtteapparat da Godset sikret seieren med 3-1 fem minutter på overtid.

FULLTREFFER: Martin Rønning Ovenstad fikk tillit fra start, og la på til 2-1 like over pause med et velplassert skudd i hjørnet etter et formidablet forarbeid av Stian Ringstad. Ovenstad ble byttet ut senere i omgangen etter å ha fått en smell. 

Tett i bunnstriden

Trepoengeren kan vise seg å bli svært viktig i forhold til posisjonen på nedre halvdel av tabellen, hvor Strømsgodset, Mjøndalen (tapte for 3-2 for RBK), Rosenborg og Lillestrøm nå står likt med ni poeng fra 10. til 13. plass, foran Sarpsborg 08 på kvalikplass. 

- Jeg synes vi kunne ledet til pause, men vi blir slitne og må klare og prestere i 90 minutter. Nå er jeg litt tom selv, og tror ikke vi kan forlange noe mer på innsats, sa Håkon Wibe Lund til Godset-TV etter kampen.

I neste seriekamp venter Ranheim borte, men aller først er det 3. runde i cupen mot Ullern for Strømsgodset førstkommende onsdag.

ENGASJERT: Midlertidig hovedtrener Håkon Wibe Lund brukte mye krefter på sidelinja, men kunne til slutt puste lettet ut. Her med Marcus Pedersen som varmet opp, men måtte bruke hele kampen på sidelinja.


PÅ DET FJERDE SKAL DET SKJE...: Amahl Pellegrino fikk først to forsøk med beina, deretter en på hodet, før en ny retur ga ballen til Johan Hove som hamret inn 3-1 helt på tampen.STOLPESKUDD: Marcus Pedersens lillebror Sebastian viste seg frem fra en gode side mot Tromsø, og hadde mange gode involveringer - blant annet et stolpeskudd på slutten av kampen. Han pådro seg også et gult kort for defensiv innsats.

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE