ANNONSE

KLAFFET IKKE: Marco Tagbajumi fikk det ikke til å stemme mot Sarpsborg 08.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Tannløst Godset buet av banen

Passive SIF-spillere fikk høre det fra publikum da de i sluttspurten var blottet for angrepslyst istedenfor å jage seiersmålet.


Alexander Jansen

 07.05.17, kl. 19:06
 31.05.17, kl. 10:48


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: 1-1-resultatet mot Sarpsborg 08 kom etter en målløs 2. omgang, hvor hjemmelaget ikke imponerte nevneverdig foran 6.251 tilskuere. 

Med tre minutters tilleggstid var det liten angrepslyst å spore hos Strømsgodset i sluttminuttene. Espen Bugge Pettersen var tilbake mellom stengene, men lyktes ikke med å jage laget opp på banen for lange utspill under sluttspurten. 

Isteden ble sisteskansen stående med ballen i hendene mens sekundene tikket og Godset burde brukt tiden på å storme i angrep. Resultatet ble pipekonsert og høylytt buing fra publikum da affæren gjentok seg flere ved flere anledninger.

Frisparkperle

Men selv om futten hadde gått ut av laget i sluttspurten, var det også gledelige øyeblikk på Marienlyst søndag kveld. 

Etter at Sarpsborg 08 tok ledelsen etter en halvtimes spill, litt mot kampens gang etter en solid åpning av hjemmelaget, tok det ikke lang tid før utlikningen kom. 

Og det var dagens SIF-gutt, Eirik Ulland Andersen, som sørget for det viktige 1-1-målet like før pause. Andersen skrudde ballen i krysset på frispark fra 20 meter, utagbart for S08-målvakten.

GODSETS BESTE: Eirik Ulland Andersen startet kampen, var involvert i det meste og gjorde en hederlig innsats på en heller laber kveld.

Sjansefattig

Godset hadde et par sjanser som fort kunne blitt mål i 2. omgang, men også Sarpsborg 08 var farlig frempå ved flere anledninger.

Kun en våken Espen Bugge Pettersen hindret bortescoring og reddet Strømsgodset fra hjemmetap.


Sett under ett var det imidlertid en ganske sjansefattig affære gjennom 2. omgang.

Derfor intet urettferdig resultat med uavgjort mot Sarpsborg, hvor også begge lagene hadde hver sin periode i 1. omgang. 

Marcus Pedersen ble forøvrig byttet ut midtveis i 2 omgang, uten å ha greid å skape stort mot formsterke sarpinger.

LITE GUTS: Her kommer «Tokki» inn for Marcus Pedersen. I bildet også Eirik Ulland Andersen og en betenkt Tor Ole Skullerud (t.v.).

Skuffet Skullerud

Det var ingen oppstemt SIF-trener som møtte pressen etter kampen.

– Sarpsborg spiller oss lave. Vi må være ærlige på at vi møter et veldig godt Sarpsborg-lag, sa Tor Ole Skullerud til Eurosport etter kampen.

Strømsgodset ligger etter kveldens runde på en 9. plass på tabellen med like mange poeng. Rosenborg er serieleder med 19 poeng. 

REDDET DAGEN: Eirik Ulland Andersen og Espen Bugge Pettersen sørget for at Godset fikk med seg ett poeng. De tok seg også tid til en tur bort til Godsetunionen etter kampen og fikk velfortjent honnør.

PS: Neste seriekamp bortekampen mot Odd lørdag 13. mai. 16.mai-kampen spilles hjemme mot Stabæk.

Se hvem som var på Godsetkampen her:

...


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE