ANNONSE

FOTO: SIMEN NÆSS HAGEN / DRM24

Tommy Høiland returnerer til Viking

Spissen har igjen halvannet år av kontrakten med Strømsgodset, men har i dialog med Strømsgodset litt enige om at han får gå vederlagsfritt til gamleklubben Viking.


Elisabeth Bogstad

 20.06.17, kl. 14:37
 28.06.17, kl. 15:09


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Tirsdag tok Høiland farvel med lagkameratene på Marienlyst, og han reiser nå til Stavanger for å gjennomføre en medisinsk test, skriver Godset.no. 

Han er allerede enig med Viking om sin personlige avtale, og kommer han igjennom den medisinske testen, vil han presenteres som Viking-spiller i løpet av kort tid. 

28-åringen kom til Godset fra Molde foran fjorårsseongen. Han spilte 22 kamper for klubben, 10 fra start og det ble totalt fire mål for spissen. I årets sessong står han med fem innhopp for Strømsgodset. 

- Vi vil gjerne takke Tommy for tiden i Strømsgodset. Selv om han ikke klarte å spille seg til fast plass har han alltid stått på og gitt alt for klubben. Tommy har tidligere vist at han har et høyt nivå inne, og vi håper han får ut sitt potensial i Viking. Vi ønsker Tommy lykke til videre, sier sportssjef Jostein Flo til Godset.no.

Trivdes godt i byen

Jeg har ikke fått vist meg fra min beste side. Det var derfor jeg var så revansjesugen etter forrige sesong. Jeg ville bli værende og motbevise, men når det går så lenge uten spilletid er det nok best for begge parter at det blir en overgang, sier Høiland til Godset.no. 

- Jeg har trivdes veldig godt i byen, og synes Godset har fantastiske supportere. GodsetUnionen har levert selv om laget ikke har gjort det all verden. Det tror jeg er viktig for at klubben skal komme ut av den situasjonen man er inne i nå. 

Han ønsker ikke å skylde på noen for at oppholdet i Godset ikke ble som ønsket.

- Sånn er fotballen noen ganger, men jeg reiser ikke med noe dårlig følelse. Det er egentlig bare sportslige grunner som gjør at vi ønsker oss hjem, sier Høiland.

Han ser frem til en ny start i Viking, og ønsker Strømsgodset lykke til videre.

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE