ANNONSE

DAGENS REDNINGSMANN: Tokmac Nguen reddet seieren med en suser fra 20 meter.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN

«Tokki» ble matchvinner og banens beste

Et nydelig langskudd sørget for 1-0-seier for Strømsgodset mot Sandefjord på Marienlyst Stadion lørdag kveld.


Alexander Jansen

 22.04.17, kl. 19:47
 28.04.17, kl. 14:28


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Men det var på ingen måte noen kjempeunderholdende kamp de 6.375 fremmøte tilskuerne var vitne til lørdag kveld. 

Etter en målløs førsteomgang stod det 0-0 til pause. Kampens eneste mål var signert Tokmac Nguen, men til gjengjeld var det også en skikkelig perle. 

Etter at Godset våknet til liv i 2. omgang og hadde produsert flere sjanser, satte midtbanespilleren et langskudd i krysset forbi Sandefjord-keeperen i det 65. minutt fra omlag 20 meter.

POPULÆR: Alle vil ha en bit av Tokki etter kampslutt.

Banens beste

Nguen ble forøvrig også utropt til banens beste, og drammensgutten ble et populært selfie-objekt for den yngste delen av Godset-fansen etter kamp.

1-0-scoringen stod seg til kampslutt til tross for press fra gjestene, til stor frustrasjon for både Peter Kovacs og Flamur Kastrati som begge fikk en spesiell kamp på Marienlyst iført Sandefjord-drakta.

– Vi trengte seieren, men vi trenger fortsatt å utvikle oss for å bli bedre. Nå fikk vi arbeidsro, og det betyr mye, sa SIF-trener Tor-Ole Skullerud til Eurosport etter kampen.

INGEN SILKEHANSKER: Her blir Flamur Kastrati felt av Jonathan Parr, som ble belønnet med gult kort for taklingen.

Klatret til 5. plass

Marcus Pedersen ble byttet ut for Pontus Engblom midtveis i 2. omgang. Inn det siste kvarteret kom også Eirik Ulland Andersen, som debuterte i årets eliteserie etter strekken han pådro seg dager før seriestart.

Ulland Andersen virket kvikk og opplagt i de 20 minuttene han fikk, og var involvert i mye.


Med en kamp mer spilt før søndagens runde har Strømsgodset avansert fra 10. til en foreløpig 5. plass på tabellen med åtte poeng - etter den første seieren siden seriestart mot Haugesund.

Neste søndag venter Kristiansund borte for Godset, før Sarpsborg 08 i neste hjemmekamp søndag 7. mai.LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE