ANNONSE

MUNTER TONE: Daglig leder Dag Lindseth Andersen presenterte strategiplanen, flankert av sportssjef Jostein Flo, markedssjef Rune Marthinsen og styreleder Egil Meland.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Strømsgodset presenterte ny strategiplan

Toppledelsen i Godset trommet sammen samarbeidspartnere og pressefolk for en orientering om klubbens fremtidsplaner.


Alexander Jansen

 29.06.17, kl. 17:58
 06.07.17, kl. 14:03


ANNONSE
ANNONSE

 


(Se video ved å klikke på vinduet over)

DRAMMEN:
 Planen har vært i støpeskjeen i lengre tid, og skulle egentlig presenteres på Strømgodsets årlige treff for samarbeidspartnere på Bardøla på Geilo tidligere i år. 

Slik gikk det ikke, da strategiplanen ifølge daglig leder Dag Lindseth Andersen trengte en ekstra «realitetsorientering».

De visjonene, målene og verdiene som ble presentert onsdag ettermiddag, skal nå være solid forankret hos både eiere, ledelse, spillere, sponsorer og supportere. Mange har vært med for å si sitt om modellen klubben nå skal drives etter.

Ingen helomvending

Det dukket derfor heller ikke opp noen store overraskelser i løpet av seansen, men snarere en bekreftelse på mange av klubbens allerede veletablerte verdier og levesett. Strømsgodset har nå vedtatt å leve etter følgende verdier: 

Sulten, Inspirerende og Folkelig.

Strømsgodsets visjon er å være «Drammens Stolthet - hele regionens lag», mens misjonen er «å begeistre med offensiv og underholdende fotball». 

INNLEDET: - Styret i klubben tok for noen måneder tilbake initiativet til å sette i gang en strategiprosess for å ta oss fra et sted vi ikke er helt komfortable med å være, til et annet sted vi heller ønsker å være, sa styreleder Egil Meland.

Offisiell målsetting

Strømsgodset har nå nedfelt noen konkrete mål og ambisjoner å jobbe etter de neste tre årene, som ikke tidligere har vært offisiell politikk:

«Strømsgodset skal være et eliteserielag på øvre halvdel av tabellen. Vi skal realisere drømmer og av og til utrette mirakler», er ordlyden i klubbens overordnede målsetting. 

For å greie det skal Strømsgodset gjøre følgende:

  • Vi skal være best på trenings og prestasjonskultur.
  • Vi skal ha aldersbestemte landslagsspillere på alle trinn fra G15. Vi skal utvikle 1-2 spillere som hvert år er gode nok til å bli tatt opp i A-stallen for å utvikles videre der.
  • Vi skal rekruttere spillere i Norden med stort utviklingspotensial i alderen 18-24 år.
  • Vi skal til enhver tid ha etablerte ledestjerner i stallen som viser vei og legger lista for unge spillere
  • Vi skal sikre en bærekraftig økonomi over tid.
  • Marienlyst skal være vårt fort, og vi skal fylle tribunene.
  • Vi skal legge til rette for at alle ansatte trives og utvikler seg, slik at hele organisasjonen drar i samme retning.
  • Strømsgodset skal være regionens mest attraktive sponsorobjekt og utgjøre en forskjell for våre samarbeidspartnere.
  • Vi skal ta samfunnsansvar ved å engasjere oss i aktiviteter som bidrar til å bygge og berike det samfunnet vi er en del av.


TALENTUTVIKLING: Flere spillere fra de aldersbestemte lagene deltok på A-lags-treningen torsdag.

- Ingen dramatikk

Strategiplanen er forøvrig overordnet dagens tabellposisjon og resultater, og vil ligge til grunn uavhengig av sesongvariasjoner. 

I løpet av presentasjonen hadde alle de fire topplederne på podiet fått sagt sitt, og på spørsmål fra salen ble det også bedyret at fremleggelsen for et fullsatt pressekorps ikke har noe den skuffende vårsesongen å gjøre. 

- Det er ingen dramatikk i at vi står her i dag. Vi gjør dette for å være hyggelige overfor samarbeidspartnerne våre, slo Rune Marthinsen fast.

- Sammen skal vi snu det her, avsluttet en engasjert Jostein Flo i en liten digresjon om den sportslige nedturen, til applaus fra salen.

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE