ANNONSE

NY STORKANON? Den venstrebente 17-åringen har tatt store steg det siste halvåret, og har ifølge sportssjef Jostein Flo et «voldsomt tilslag».
FOTO: GODSET MEDIA

Godset signerte lokalt stortalent

Strømsgodset har sikret seg lokale Magnus Lankhof Dahlby (17) fra Hurum, som nå har fått proffkontrakt med klubben.


Alexander Jansen

 18.04.17, kl. 20:32
 24.04.17, kl. 06:39


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN / HURUM: 17-åringen er oppvokst på Sætre, og har to år i Vålerengas junioravdeling før han kom til Godset i 2015.

Ifølge Strømsgodset har han hatt en formidabel utvikling det siste halvåret. Den venstrebente ungutten har også blitt tatt ut på G18-landslaget, og har vært med på trening med A-laget til SIF, melder klubbnettstedet Godset.no.

Nå er målet å etablere seg i A-lagsstallen. 

- Dette har vært et mål for meg siden jeg kom hit. Nå er jeg utrolig stolt, sier unggutten selv til klubbnettstedet.

Får skryt

Tilbakemeldingene fra trenerteamet har vært meget gode.

- Magnus har vært veldig fokusert og veldig dedikert. Han har bygget seg selv opp for å nå ambisjonene sine. Det er veldig gledelig å se hvor mye han har utviklet spillet sitt på så kort tid, sier Vitor Gazimba, hovedtrener for rekruttgruppa til klubbnettstedet.

Sportssjef Jostein Flo stemmer i. 

- Magnus er en spennende type med fine ferdigheter. Han er uredd i stilen og har et voldsomt tilslag i venstrefoten sin. Vi gleder oss til å følge hans videre utvikling, sier Flo til Godset.no.

Ifølge sportsjefen er det mye spennende som skjer i rekruttavdelingen. 

Vi har mange spennende spillere i kubben, og mange aldersbestemte landslagsspillere. Vi skal legge best mulig til rette for at de skal utvikle seg videre her hos oss, sier Flo.

LES MER OM STRØMSGODSET HER

 


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE