ANNONSE

JUBEL I SIF-SKUTA: Laget kunne ta æresrunden til jubel og trampeklapp fra publikum etter sin tredje strake hjemmeseier. I midten av bildet, Lars Vilsvik som for anledningen dro på seg en spesiell drakt i sin eliteseriekamp nummer 200 for SIF.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Oppturen fortsetter for Godset

På under en uke har både Vålerenga og Lillestrøm blitt sendt hjem som slakt fra Marienlyst. Med en drømmestart på høstsesongen fyker Strømsgodset oppover på tabellen.


Alexander Jansen

 13.08.17, kl. 21:21
 14.09.17, kl. 15:28


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Spesielt i 1. omgang holdt hjemmelaget lekestue med kanarifuglene - allerede før halvtimen var spilt hadde gjestene fått tre baklengs i sekken. 

To av målene var signert formsterkte Tokmac Nguen, som starten målfesten allerede etter seks minutter. Bare et kvarter senere doblet Tokki ledelsen til 2-0 til ellevill jubel fra 5.713 tilskuere på Marienlyst. 

Marcus Pedersen fikk også to nettkjenninger, men fikk annulert den siste i 2. omgang, angivelig grunnet dytting - til kraftige protester fra Godset-benken. 3-0-scoringen satte superspissen rutinert i det lengste hjørnet alene med Lillestrøm-keeper Origi etter 27 minutter.

BILDEGALLERI: Se hvem som var på Godsetkampen her

HERJET MED LSK-FORSVARET: Frode Kippe og kompani ble rene rundingsbøyene for Marcus Pedersen og Tokmac Nguen, som begge kunne notere seg to nettkjenninger - førstnevnte fikk annulert 4-1-scoringen.

LSK reduserte til 3-1 på straffe like før pause, og øynet dermed et visst håp da lagene gikk til hvilen. Gjestene kom også til et par store sjanser i 2. omgang etter at tempoet i kampen sank en del, men Strømsgodset vant til slutt fortjent og kunne feire sin andre strake trepoenger.

DISKO: Godset er tilbake på det gode gamle sporet, med tre strake seire på hjemmebane.

Øvre halvdel

Etter 10 poeng på fire kamper (tre hjemmeseiere og én uavgjort borte) har Strømsgodset nå klatret til øvre halvdel av tabellen, med 25 poeng og en 8. plass - hvor det kun skiller to poeng opp til Sandefjord på 5. plass. 

Så gjenstår det å se om Godset greier å bevare formkurven på bortebane - mandag 21. august venter nemlig formsterke Sarpsborg 08.

- Vi var veldig gode. Vi var direkte og løste det vi skulle veldig bra. Vi fortjener litt vind i seilene nå, sa Tor Ole Skullerud til Eurosport etter kampen.

PS: Kim Andre Madsen måtte byttes ut med skade etter en smell tidlig i 2. omgang.

FORNØYD: Tor Ole Skullerud var en blid mann etter å ha fått revansje for den ydmykende bortekampen mot Lillestrøm før ferien.

BITTER RETUR TIL MARIENLYST: Det er ikke lenge siden Marco Tagbajumi var iført Godset-drakta når han spilte på Marienlyst - nå var han tilbake for Lillestrøm. Spissen kom til et par store sjanser, men fikk ingen mål. 


UT MED SKADE: Kim Andre Madsen gikk rett i dusjen etter en smell, her i samtale med klubblege Erik Dag Knudsen. Det skal trolig ikke være alvorlig for midtstopperen.

SUKSESS PÅ OG UTENFOR BANEN: «Tokki» briljerte mot Lillestrøm, og fikk betalt i kyss og klem etter kampen.

LES OGSÅ:
Deilas mareritt-retur til Marienlyst

Se flere bilder fra kampen her:

...


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE