ANNONSE

KLAGDE PÅ DOMMEREN: Marcus Pedersen mente dommeren ødela kampen mot Sarpsborg.
ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Poengdeling mellom Godset og Sarpsborg

Godset holdt nullen i mandagens bortekamp på Sarpsborg stadion, som endte med poengdeling etter 0-0.


Alexander Jansen

 21.08.17, kl. 19:55
 14.09.17, kl. 15:28


ANNONSE
ANNONSE

 

SARPSBORG: Lagene hadde begge sine perioder av kampen, men Strømsgodset var kanskje aller nærmest seier etter en gigantisk sjanse ved Marcus Pedersen like etter pause.

S08-målvakten måtte gi retur på et Godset-innlegg, som gikk i beina på Pedersen, som igjen skjøt direkte i beina på en Sarpsborg-forsvarer på streken.

- Jeg sjanser egentlig på at han gir retur, og rekker ikke annet enn å sette frem en fot. Noen ganger går den inn, andre ganger ikke, sa Marcus Pedersen til TVNorge Max etter kampen.

Alt i alt var imidlertid uavgjort et greit resultat kampen sett under ett, da hjemmelaget hadde kontrollen over kampen i store deler av 1. omgang, og Godset tok over en del av føringen og produserte flere sjanser etter hvilen. 

Kritisk mot dommeren

Pedersen var forøvrig ikke nådig i kritikken mot dommeren, som gjorde begge lag frustrerte ved å legge lista svært lavt for hva det ble blåst på.

- Jeg synes dommeren ødelegger mye av kampen. Mange ble frustrerte og dømmingen ødelegger rytmen i det offensive spillet, sa Pedersen, noe ekspertkommentatorene også bemerket.

- Jeg følte vi hadde mulighet til å ta dem og vinne matchen, fortsatte mannen bak kampens største sjanse.

SIF-kaptein Jakob Glesnes var på sin side mest opptatt av at SIF tok med seg ett poeng fra en vanskelig bortekamp mot dagens serie-toer. 

- Vi er fornøyde med å greie å holde nullen, vi møter et veldig godt lag på hjemmebane, sa Glesnes til TVNorge Max.

Fornøyd Skullerud

Også hovedtrener Tor Ole Skullerud mente Godset var nærmest seier, selvom alt ikke «var fryd og gammen» i trenerens øyne.

- Vi er altfor passive i 1. omgang, men greide å ta brodden av Sarpsborg, og greier å løfte oss i 2. omgang. Vi er nærmest å vinne kampen med den store sjansen til Marcus, oppsummerte SIF-treneren til TV-kanalen etter kampen.

- Det er et sterkt borteresultat, vi viser fremgang, og det er positivt, fortsatte Skullerud.

Fotballpause

Etter dagens uavgjortresultat har Godset plassert seg på en 9. plass med 26 poeng før fotballpausen som nå varer til 10. september. Da tar Strømsgodset imot serieleder Rosenborg på Marienlyst.

PS: Tokmac Nguen måtte gå av kampen etter få minutters spill i Sarpsborg. Han ble sittende på sidelinjen med en store ispose, men hva som har skjedd med midtbaneeleganten er foreløpig usikkert.

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE