ANNONSE

FOTO: GODSET MEDIA

Peter Kovacs med ny jobb i Strømsgodset

Blir samfunnskontakt og spillerutvikler i utviklingsavdelingen.


Alexander Jansen

 05.12.17, kl. 18:27
 13.12.17, kl. 07:44


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Godset-legenden signerte papirene med klubben onsdag, som innebærer hans tredje arbeidsforhold i klubben hvor han har scoret 73 mål på 152 kamper. Spissveteranen starter i jobben i 2018.

- Nå gleder jeg meg masse til en ny og spennende start i Strømsgodset. Det er stort for meg å være tilbake. Godset er klubben i mitt hjerte, og jeg ser frem til å kunne bidra inn i både samfunnsarbeid og utvikling av talenter, sier 39-åringen til klubbnettstedet Godset.no.

Ifølge Strømsgodset kan Kovacs bidra med gode menneskelige egenskaper i tillegg til all sin kunnskap og erfaring fra fotballen.

- Det er veldig hyggelig å få Peter tilbake i klubben. Han har masse kunnskap og erfaring, og har flotte menneskelige egenskaper som passer inn i det viktige arbeidet som skal gjøres fremover, både med spillerutvikling og samfunnsarbeid i byen. Peter er jo også skikkelig blå og det er heller ingen ulempe, sier daglig leder Dag Lindseth Andersen.

Kovacs kommer til å få mange arbeidsoppgaver i klubben. Han skal foruten å være spillerutvikler i alderen 12-19 år, delta på Blåtimer i skoler og barnehager. Han blir assistenttrener på Gatelaget, og en av klubbens Redd Barna-ambassadører.

- Godset har gjort en kjempejobb både i samfunnsavdelingen og utviklingsavdelingen i flere år, og jeg er både ydmyk og takknemlig over å få være en del av dette. Jeg kan identifisere meg med det klubben står for og måten det jobbes, og jeg er også sikker på at jeg har mye å lære bort, sier Kovacs til Godset.no.

For kort tid siden ble det også kjent at tidligere Godset-kaptein Alexander Aas har fått jobb som trener i utviklingsavdelingen til Strømsgodset.

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE